• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Turgay Eser; “AK Parti’nin Oy Oranı Yüzde 55’i Geçecektir”

Turgay Eser; “AK Parti’nin Oy Oranı Yüzde 55’i Geçecektir”
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, AK Parti Genel Merkezinin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde...

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, AK Parti Genel Merkezinin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi.

Eser, 2 hafta önce farklı şirketlere AK Parti'ye halkın desteğine ilişkin bir anketin genel merkezimiz tarafından yaptırıldığını belirterek, 5 bin kişinin katıldığı anket sonuçlarında oy oranının önemli oranda arttığını gördüklerini söyledi.

Eser, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 50 oy alan AK Parti'nin, son yapılan ankette yüzde 53 civarında çıktığına işaret ederek, şöyle konuştu: "AK Parti, vaatlerinin hepsini yerine getirdi. Asgari ücret bin 300 liraya çıkarıldı, kadınlara ne vaat edildiyse, engellilere, gençlere, öğrencilere ne söz verildiyse, taşeronlara ne vaat edildiyse hepsini yaptı ve bunların hepsini parlamentodan geçirdik. Seçim öncesinde "söz verdik yapıyoruz', seçim sonrasında "söz verdik yapacağız" ve sonra da vaatler yerine getirildikten sonra "söz verdik yaptık" diyerek, buna ilişkin kitapçıklar hazırladık. Partimizin, 1 Kasım seçimleri öncesinde halka verdiği tüm vaatler yerine getirildi ve ardından genel merkezimizin yaptırdığı ankette oy oranımız yüzde 52-53'e çıktı."

AK Parti'nin oylarının artmasındaki ikin önemli etkenin de terörle mücadele konusu olduğunu vurgulayan Turgay Eser, şöyle devam etti: "Oy oranımızın artışında birinci etken vaatlerimizin yüzde 100'ünün yerine getirilmiş olmasıdır, ikinci önemli etken ise terörle mücadelemiz ve bu konudaki kararlılığımızı sürdürmemizdir. Terörle mücadelede, hukuka, demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine inandık. O bölgedeki sivillere zarar gelmemesi için her şeyi yaptık. Halk da terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü gördü. Şu anda okulların teröristlerce tahrip edilmesinden dolayı 1 katrilyon liralık zararımız söz konusu, yatırımlarımız akamete uğradı. Göletlerimiz, yollarımız duruyor, havalimanlarımız duruyor, bir kısmı çalışmıyor. Bunların hepsi ekonomiye zarar. Bir diğer konu ise terörle mücadele esnasında verdiğimiz Şehitlerimizdir! Ülkenin en büyük değeri yetişmiş insanlarımızın bu mücadele esnasında kaybetmemizdir. Ama herkes şunu anlamalıdır ki Büyük Türkiye'nin önünü kimse kesemeyecektir. Tüm Şahadet şerbetini içen yüce Şehitlerimizin ruhlarını buradan yad ediyorum."

Eser aynı ankette, HDP'nin oy oranının baraj altında kaldığını belirterek, MHP'nin ise baraj sınırında bulunduğunu vurguladı. Turgay Eser, "Güneydoğu Anadolu'daki terör faaliyetlerinin minimize edilmesiyle kalkınma hamlelerinin daha hızlı artacağını, işte o zaman AK Parti'nin oy oranının yüzde 55'i geçeceğini düşünüyorum. Denetim mekanizmamızın iyi işletmesi bu süreç için etkili olmuştur. Ak Parti, 3-4 tane belediye başkanını ihraç etti ve disiplin çok ciddi şekilde işliyor. Elini kirletenlere karşı tavizsiz bir partiyiz. Etik yasasını çıkartıyoruz ve bu yasayla ilgili ciddi şekilde üzerinde duruyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim