• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Turbis, Turgutlu Belediyesi İçin Pedal Çevirecek

Turbis, Turgutlu Belediyesi İçin Pedal Çevirecek
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Celalettin Ölgün ve üyelerini makamında ağırladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Celalettin Ölgün ve üyelerini makamında ağırladı. Faaliyetleri hakkında Başkan Şirin'e bilgi veren Ölgün, Çanakkale Şehitleri'ni anma etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bisiklet turunda Turgutlu'yu temsil edeceklerini ve bu çerçevede Turgutlu Belediyesi adına da faaliyette bulunmak istediklerini ifade etti.

Kısa adı TURDAK olan Turgutlu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Celalettin Ölgün ve kulübün bisiklet faaliyetleri birimi olan TURBİS'in sorumlusu Hamza Yavuzer ile birlikte Orhan Mert ve İrfan Oğultekin, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret etti. Yakın zamanda gerçekleştirecekleri faaliyetleri hakkında Başkan Şirin'e bilgi veren Ölgün, Çanakkale Şehitleri'ni anma etkinlikleri kapsamında bir program hazırlığında olduklarını ve bu çerçevede düzenlenecek bisiklet turunda Turgutlu'yu temsil edeceklerini söyleyerek, Başkan Şirin'den destek istedi.

Ölgün, "Değerli Başkanımızın bildiği gibi bizler doğa sporları ağırlıklı faaliyet gösteren bir kulübüz. Bu doğrultuda da tüm Turgutlu'ya hitap etmek, Turgutlu'yu farklı platformlarda temsil etmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte inanıyoruz ki her zaman olduğu gibi destekleriniz esirgemeyen Turgutlu Belediyesi ile de işbirliği içerisinde güzel faaliyetlere imza atacağız" dedi.

Başkan Şirin de derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Elbette şehir hayatının koşuşturması içerisinde doğayla iç içe faaliyette bulunmak hem beden hem de ruhsal anlamdaki sağlığa faydalıdır. Ayrıca kulübün faaliyetlerini Çanakkale Şehitleri'ni anma etkinliği gibi anlamlı organizasyonlarda buluşturuyor olması gayretini de takdirle karşılıyorum. Bizler tüm derneklerimize ve kulüplerimize olduğu gibi sizlere de imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim