• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Turan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Turan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Mart ayında, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Ulaş Açıkgöz'ün Biga'da yaşayan...

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Mart ayında, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Ulaş Açıkgöz'ün Biga'da yaşayan ailesini evinde ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, AK Parti Biga ilçe başkanı Ahmet Şahin ve partililer ile birlikte Mart ayında , Mardin'in Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişi sırasında yaşanan patlamada şehit olan Ulaş Açıkgöz'ün ailesini evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardında kısa bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan "Şehidimiz Ulaş'ın annesini evinde ziyaret ederek dertlerini, isteklerini, varsa sıkıntılarını paylaşalım istedik. Tabi ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne yaparsak yapalım şehitlerimizin ailelerine borçlarımızı ödeyemeyiz. Ama elimizden geldiği kadar katkı sağlamakta görevimiz. Ben tekrar hem şehidimize hem tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu ülkenin birliği, beraberliği onların bu ödediği bedele bağlı. Biz kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bu ülkenin, bedeli ne olursa olsun terörden arınması için ne kadar imkanımız, gücümüz var ise gereğini yapmaya çalışacağız" dedi. Şehit yakınlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Turan "Vatan için canını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerine, geride bıraktıklarına sahip çıkmak da bizim borcumuz. Toplumda şehit yakınlarımıza yönelik ciddi bir duyarlılık söz konusu. Geçtiğimiz hafta Sendikaların talebiyle Meclisten geçen yasayla artık sendika ve konfederasyonlar şehit yakınlarına ve gazilerimize ayni ve nakdi yardım yapabilecek. Ayrıca kura usulüyle Şehit yakınlarına kamuda istihdam hakkı da 2018 yılına kadar uzatıldı" dedi.

Turan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Turan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Turan, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim