• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş:

Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş:
Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş, "Haince pusu kurup binlerce masumun kanını dökenler, döktükleri kanda boğulacaktır"...

Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş, "Haince pusu kurup binlerce masumun kanını dökenler, döktükleri kanda boğulacaktır" dedi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen basın açıklamasına Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş, Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şube Yönetim Kurulu üyesi Adem Kıdam katıldı.

Basın açıklamasında konuşan Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş, "Eli kanlı terör örgütünün ne kadar üyesi, destekçisi, iş birlikçisi, sempatizanı varsa sözümüz onlaradır. Yakalandığında "Benim annem de Türk. İmkan verilse hizmet etmeye hazırım" diyen sonradan adam yerine konulup "barış elçisi" olarak takdim edilen ite ve onun eniklerinedir. Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik haince bir saldırı düzenlenmiştir. Dili, dini, milleti belli olmayan bu terör örgütü, yaptığı haince saldırı ile ülkemizin geleceğini, birliğini ve beraberliğini tehdit etmektedir. Yapılan bu saldırı ilk değildir. Daha önce de Türkiye'nin başkentine benzer şekilde saldırılar yapılmıştır. Gün geçtikçe artan bu hain saldırıların kınamakla bitmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ey Türk milleti ne zaman uyanıp bu gidişe "dur" diyeceksin! Ülkemin her bir yanı yangın yerine dönmüşken terörü sadece lanetleyecek misin?" dedi.

'Bu ülkede şehit olmak arzusuyla yanıp tutuşan milyonlarca genç var" diyen Arslantaş, "Bunu düşünerek tekbirlerle, dualarla "hakkını hela et" diye uğurladığımız coğrafyayı vatan kılan şehitlerimizin kaderini arzuluyoruz. Onları uğurlarken de geride bıraktığı babasının, anasının, eşinin, çocuğunun gözünden düşen bir damla yaş için hepinizin pis kanını akıtmaya yemin ettik. Haince pusu kurup binlerce masumun kanını döken bu müstemleke uzantıları döktükleri kanda boğulacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından şehitler için dua edildi.

Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş:

Turan Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Buğra Arslantaş:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim