• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Tunç, Ormancılık Günü Programında Fidan Dağıttı

Tunç, Ormancılık Günü Programında Fidan Dağıttı
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Dünya Ormancılık günü kapsamında Ulus Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen programa katılarak, tüm...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Dünya Ormancılık günü kapsamında Ulus Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen programa katılarak, tüm Orman teşkilatının Ormancılık gününü kutladı, programın sonunda katılımcılara fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Bartın Ulus Orman İşletme Müdürlüğünce, işletme bahçesinde gerçekleştirilen Dünya Ormancılık günü programına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Ulus Orman İşletme Müdürü Mustafa Dağdeviren programın açılışında yaptığı konuşmada, Ormancılık haftası münasebetiyle müdürlük olarak gerçekleştirdikleri programa katılan herkese teşekkür etti. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta programda yaptığı konuşmada, Bartın'ın orman bakımından en zengin illerden olduğunu, yüzölçümünün yarısından fazlasının ormanlarla kaplı bir il olduğunu belirterek, Ulus İlçesinin de orman bakımı ve üretimi açısından en fazla potansiyele sahip bir ilçe olduğunu belirtti.

"POTANSİYELİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

Milletvekili Tunç, Ulus orman işletme müdürlüğünün de bu potansiyeli en güzel şekilde değerlendirmek, ormanlarımızı korumak ve ülkemiz ekonomisine kazandırmak için güzel çalışmalar yaptığını, Ulus orman işletmesinde ve Bartın'daki diğer orman işletmelerinde ve şefliklerde görev yapan tüm yöneticilere, orman muhafaza memurlarına ve orman işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Medeniyet anlayışları ve inançlarının, kıyametin kopacağını bilseler bile o anda ellerinde bulunan fidanı dikmeyi gerektirdiğini belirten Milletvekili Tunç, "Ormanlarımızı daha da zenginleştirmek, korumak, diğer taraftan da üretimi en verimli şekilde yaparak, ülkemiz ekonomisine kazandırmak için çalışmalıyız" dedi. Konuşmaların ardından ormancılık günü resepsiyonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve 1000 fidanın toprakla buluşması için dağıtımı gerçekleştirildi.

Tunç, Ormancılık Günü Programında Fidan Dağıttı

Tunç, Ormancılık Günü Programında Fidan Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim