• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Tunç, Öğretmenevinde İncelemelerde Bulundu

Tunç, Öğretmenevinde İncelemelerde Bulundu
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hizmete açılan 2 bin 500 metrekare alana sahip toplam 5 katlı yeni Bartın Öğretmenevi binasında incelemelerde...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hizmete açılan 2 bin 500 metrekare alana sahip toplam 5 katlı yeni Bartın Öğretmenevi binasında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç'a incelemeri sırasında İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Bartın Merkez Öğretmenevi Müdürü Ali Silahtar ve yüklenici firma yetkilisi Ercan Aydın eşlik etti. Bartın'da eski öğretmenevinin depreme dayanıklı olmadığı için boşaltıldığını belirten Milletvekili Tunç, yeni valilik binası arkasında Bartın'a yakışan modern yeni bir öğretmenevi kazandırılması için yaptıkları girişimler neticesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile İl Özel İdaresinden eğitime ayrılan bütçelerle Bartın Öğretmenevi binasının yatırım programına alındığını ve ihalesi gerçekleştirilen, çok amaçlı salon, restoran, lokal ve kafeterya, bay bayan mescit, çamaşırhane, mutfak ve VİP oda ile konuklarına ev sahipliği yapacağı, organizasyonlara üst düzey hizmet verecek Bartın Merkez Öğretmenevi binasının tamamlanarak hizmet vermeye başladığını söyledi.

Milletvekili Tunç, yapımını tamamlayarak hizmete açtıkları Amasra Öğretmenevi'nin ardından Karadeniz'in turizm cenneti olan Bartın'ın il merkezinde de yeni öğretmenevi inşaatının bitirilmesiyle Bartın'ın modern bir tesise kavuştuğunu belirterek, "Geçmiş hükümetler zamanında bir kamu yatırımı başlar ve yıllar sürerdi, sürüncemede kalan, ödenek yetersizliği nedeniyle bitirilemeyen çürümeye terk edilen kamu yatırımları olurdu, artık kamu yatırımlarında AK Parti iktidarı sayesinde böyle olumsuzluklar yaşamıyoruz, 3 yıldızlı otel konforunda Bartın'ın ihtiyacını karşılayacak modern öğretmenevinin inşaat çalışmaları kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Bu tesisin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim