• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Tümer Metin Soma iddialarına cevap verdi

Tümer Metin Soma iddialarına cevap verdi
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tümer Metin, Soma olayları sonrasında hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

Soma'daki facia sonrasında sedyeye otururken çizmelerini çıkartmak isteyen işçi, tüm ülkenin gündemine otururken eski futbolcu Tümer Metin'in bu işçinin borçlarını üstlendiği öğrenilmişti. 

Kazanın ardından çok sayıda 'geçmiş olsun' telefonu aldığını belirten Yalçın, eski futbolcu Tümer Metin ile konuşup konuşmadığını hatırlamadığını dile getirmişti. Gazete ve bazı internet sitelerindeki haberleri okuyan Murat Yalçın, Tümer Metin'in kredi borçlarını ödeyeceği ile ilgili iddiaların gerçek olmadığını açıklamıştı. 

Bunun üzerine Twitter'daki hesabından bir açıklama yapan Tümer Metin, şu ifadeleri kullandı; 

"Bugüne kadar hakkımda çıkan iyi veya kötü haberlere hiç cevap vermedim. Ancak hepimizin aynı acıyı yaşadığı bu üzücü günlerde bilgi kirliliğine izin vermemek; hem benim hem de zaten acısı kendilerine yeten insanların isimlerinin daha fazla yıpranmaması adına bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum. 

Aile büyüklerimden aldığım görgü ve terbiyeyle 'sağ elin yaptığını sol el bilmemeli' inancında olan biri olarak ilk günden beri arayan herkese aynı cevabı vererek sustum. Ancak bugün yayınlanan DHA imzalı haber karşısında artık konunun tamamen kapatılması adına ilk ve son kez bir açıklama yapıyorum. 

Evet, sevgili kardeşim Murat Yalçın ve eşi ile Cuma gününden beri iletişim halindeyim ve önümüzdeki hafta içinde kendisine ziyarette bulunarak söz verdiğim üzere kendisinin ve yakınlarının acısına ortak olmaya ve elimden geldiğince de hepsine yardımcı olmaya çalışacağım. 

Bugün DHA tarafından servis edilen haber gerçeği yansıtmamakla birlikte sanıyorum ki; bir yanlış anlama sonucu yapılmıştır. Başta Murat Kardeşim ve ailesinin şu an yaşadığı acı, travma ve psikolojisi de düşünülerek özellikle onların daha fazla yıpratılmasını istemiyor ve insanların acılarına saygı duyulmasını rica ediyorum.Saygılarımla"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim