• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Tümer: “Adana’nın Gelişimi İçin Bir Araya Gelebilmeliyiz”

Tümer: “Adana’nın Gelişimi İçin Bir Araya Gelebilmeliyiz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ticaret borsalarının kentlerin ticari ve tarihi gelişiminde önemli bir yeri olduğunu...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ticaret borsalarının kentlerin ticari ve tarihi gelişiminde önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Kozan Ticaret Borsası'nın yeni binasına davet edilen Milletvekili Tümer, borsanın yeni binasının hayırlı, uğurlu ve Kozan'a bol kazanç getirmesini diledi.

Kozan'a yakışan bir bina kazandıran borsa başkan ve yönetimine teşekkür eden Zülfikar İnönü Tümer, "Yurdun birçok yerinden daha güzel ve kullanışlı bir binayı Kozanlılar'ın hizmetine sunduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili olarak siyasi parti ayrımı gözetmeden tüm halkın sorunlarına eğilmeye özen gösterdiğini ifade eden Tümer, "Adana'nın gelişimi için tüm milletvekillerinin bir araya gelebileceğine inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Platformu çatısı altında değişik siyasi partilere mensup milletvekili arkadaşlarımızla Adana'nın geleceğini konuştuk. Türkiye'nin en büyük problemi örgütlü olamamak, bir arada olamamak. Kozan Ticaret Borsası'nın bugün bir arada olması, üretici, çiftçi ve ihracatçının birbirinin sorunlarına eğilmesi, dertlerini paylaşması çok önemlidir. Bugün örnek bir binayla karşılaştım. Üreticisiyle, çiftçisiyle, esnafıyla örgütlü bir toplum haline gelebilmek, kendi sorunlarını konuşan, çözüm arayan bir yapıya kavuşmak geleceğimizi yakından ilgilendiriyor" diye konuştu.

"SİZLERİN SORUNUNA EĞİLMEK GÖREVİM"

Kozan Kale Çevre Düzenlemesi, Kozan Aşağı Çarşı, Yukarı Çarşı Sokak Sağlıklaştırması, Mustafa Kemal Paşa Sokak gibi kültür varlıklarının onarımını gerçekleştirdiğini söyleyen Tümer, "Ekmeğimin bir kısmını da burada kazandığım için kendimi şanslı hissediyorum. Siyasi bir değerlendirme yapmak istemem. Her sorununuzda, sıkıntınızda sizinle beraber olmak benim görevim" diye konuştu.

Davete icabet eden Zülfikar İnönü Tümer'e teşekkür eden Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan ise, "Kaynaşma ve dayanışma toplantısı için buluştuk. Yeni binamız sadece yöneticilerin değil çiftçi ve esnafımızın da evidir. Kozanlı çiftçi ve esnafımız adına güzel bir bina kazandığımızı düşünüyorum. Yeni binamızda çiftçi, üretici, ihracatçı ve esnafımız için seminerler ve toplantılar düzenleyeceğiz. Çiftçimizin kıymetini ülke olarak bilmemiz gerekiyor. Yeni binamızda ilk olarak Turunçgil ve narenciye üreticileriyle bir seminer gerçekleştirdik. Hububat, narenciye, mısır, zeytin ve hayvancılık sektörlerinde iştigal eden üretici ve çiftçilerimizle bu binada sürekli diyalog halinde olacağız. Zirai ürün ve ilaç bayilerimiz de istedikleri an burada toplantı gerçekleştirebilecek" dedi.

Toplantıya CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Turgay Bozkurt ve çok sayıda üretici, çiftçi, bayi ve ihracatçı katıldı.

Tümer: “Adana’nın Gelişimi İçin Bir Araya Gelebilmeliyiz”

Tümer: “Adana’nın Gelişimi İçin Bir Araya Gelebilmeliyiz”

Tümer: “Adana’nın Gelişimi İçin Bir Araya Gelebilmeliyiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim