• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Tümed’ten Kutlu Doğum Programı

Tümed’ten Kutlu Doğum Programı
Tüm Eğitim Çalışanları Derneği (TÜMED) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programında "Kardeşlik Hukuku" adlı konferans düzenlendi.

Tüm Eğitim Çalışanları Derneği (TÜMED) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programında "Kardeşlik Hukuku" adlı konferans düzenlendi.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programında, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ayhan tarafından "Kardeşlik Hukuku" konulu konferans verildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, TÜMSİAD Adıyaman Şube Başkanı Erkan Çakmak, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği İdari İşler Daire Başkanı Hüseyin Şen başta olmak üzere çok sayıda davetli programa katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TÜMED Başkanı Metin Dönmez, derneğin kuruluş ve faaliyetlerinden bahsederek, "Rahmetlere Vesile Peygamber'e (SAV)" konulu mektup yarışmasından bahsetti.

Metin Dönmez, "Vahdet, kardeşlik, dostluk, sevgi, yardımlaşma ve dayanışmadır. Birlikte yaşama, paylaşma, ortak değerlere sahip olma ve ortak ideallere yöneltmedir. Tevhidin sancağı altında toplanma, Allah7ın dini yolunda her türlü dünyevi menfaati bir kenara bırakmadır. İslam dünyasında yaşanan acıları, dertleri ve duaları ortak kılmaktır. Bu yıl derneğimiz Rahmetlere Vesile Peygamber'e (SAV) konulu mektup yarışmasında 110 mektup yarıştı. Tüm yarışmacılarımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.

Açılış konuşmasının ardından ney dinletisi ve ilahiler seslendirildi. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ayhan konferansında, Peygamber Efendimizin adaletinden, bahsetti.

Ayhan, "Hidayet kaynağı olan Peygamber Efendimizden uzaklaşanlar, kaybederler. Peygamber Efendimiz bizim için her yönüyle örnektir. Efendimiz hayatı boyunca örnek bir yaşam sürdü. Onu öldürmeye gelenler onda hayat buldular. Güçlünün hak sahibi olduğu, kadınların yok sayıldığı bir dönemde dünyaya gelen Peygamber Efendimiz ile eşitlik geldi. Peygamber Efendimiz İslam kardeşliği ile insanları eşit hale getirdi" diye konuştu.

Konferans sonunda, "Rahmetlere Vesile Peygamber'e (SAV)" konulu mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilirken, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan'a teşekkür plaketi verildi.

Tümed’ten Kutlu Doğum Programı

Tümed’ten Kutlu Doğum Programı

Tümed’ten Kutlu Doğum Programı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim