• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Tümbiad Sosyal Sorumluluk Projelerinde Yer Alacak

Tümbiad Sosyal Sorumluluk Projelerinde Yer Alacak
TÜMBİAD Genel Başkanı Ufuk Bilgetekin, sosyal sorumluluk projelerine destek vereceklerini belirterek, "Bilim adamlarımızın desteği ile bürokratlarımızı...

TÜMBİAD Genel Başkanı Ufuk Bilgetekin, sosyal sorumluluk projelerine destek vereceklerini belirterek, "Bilim adamlarımızın desteği ile bürokratlarımızı ve işadamlarımızı bir araya getirip yönlendirerek ülkemizin kalkınmasına ve istihdamı arttırmaya yönelik projeler üreteceğiz" dedi.

Bürokratlar, işadamları ve akademik camiadan çok değerli öğretim üyelerinin bir araya gelmesiyle kurulan Tüm Bürokratlar ve İşadamları Sosyal Dayanışma Derneği (TÜMBİAD) ülkenin kalkınmasına, istihdamı arttırmaya yönelik konularda odaklanmaya ve sosyal sorumluluk projelerine yönelik çalışmalarına hız vermeye devam ediyor. 2016 yılının ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nda TÜMBİAD'ın programında yer alan projeler, planlanan araştırmalar ve çalışmalar ele alındı.

TÜMBİAD Genel Başkanı Ufuk Bilgetekin, TÜMBİAD'ın ülkenin tüm bölgelerine yönelik sosyo-ekonomik, sosyo-politik ve sosyo-kültürel yapı araştırmalarını tamamladığını, söz konusu bu bilimsel ve uygulamaya dönük raporlar doğrultusunda çalışmalar yapılacağını belirtti.

Ufuk Bilgetekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok değerli bilim adamlarımızın desteği ile bürokratlarımızı ve işadamlarımızı bir araya getirip yönlendirerek ülkemizin kalkınmasına ve istihdamı arttırmaya yönelik projeler üreteceğiz. Kamu, özel ve sivil toplum sektörlerinin, üniversitelerin de işbirliğiyle ülkemizin kalkınması, sorunlara çözüm bulunmasına katkı sağlanması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

Genel Başkan Ufuk Bilgetekin, ayrıca sosyal sorumluluk projelerine destek vereceklerini, kültür ve sanat etkinliklerinin toplumla buluşmasına, gençlerimizle kadınlarımızın toplum hayatında etkin bir şekilde yer almalarına yardımcı olacaklarını vurguladı.

Gastronomi ve deprem alanında uzman akademisyenlerin konuşmasının ardından derneğin Komisyon Başkanları söz aldı. Kültür ve Sanat Komisyonu'nun çalışmaları doğrultusunda Türkiye'nin çeşitli illerinde kültür ve tarih araştırmaları çalışmalarının yapılması kararlaştırıldı. Bu karar doğrultusunda müze ziyareti ve yöresel yemeklerin yaygınlaştırılması için gerekli hazırlıkların başlatılması planlandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim