• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu;

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu;
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ konusunda son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ konusunda son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ konusunda son gelişmeler hakkında bilgiler vererek Zonguldak Milletvekilleri ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın emekliler için mücadele etmeleri biz emeklileri sevindirdiğini söyledi. Saroğlu yaptığı görüşmede TOKİ konusunda Çınartepe mahallesinde yapılacak konutlardan emekliye de kontenjan verileceğini ifade ederek "Dernek olarak Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasından sonra Genel Başkanımız Satılmış Çalışkanla birlikte sürekli irtibat halindeyiz. Biz Zonguldak'ta parlamentoya giden milletvekillerimizle sürekli diyalog içerisindeyiz. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman sürekli TOKİ yetkilileri ile irtibat halinde, bugün kendisiyle yaptığım görüşme yaptık. Basından da okuyorum. Emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz şeklinde açıklamaları var. Zonguldak'ta yaşayan bütün emekli arkadaşlarımız AK Parti İlçe Başkanımızın çabalarını ve Zonguldak Milletvekillerimizin TOKİ yetkilileri ile görüşüp bir an önce emekli arkadaşlarımızın TOKİ'den hak sahibi olabilmeleri için mücadele etmeleri biz emeklileri sevindirmektedir. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile görüştüm. Kendisi gerek milletvekillerimiz gerekse kendisinin irtibat halinde olduğunu Çınartepe mahallesinde yer hazırlıkları yapıldığını ihalenin en kısa zamanda yapılması için mücadele verdiklerini söyledi. Ben tüm işçi emeklisi arkadaşlarım adına başta AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman'a ve emekliler adına çaba sarf eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE GENELİNDE DAİRE DAĞITIMI YAPILMAKTADIR"

Türkiye'nin değişik vilayetlerinde daireler yapıldıkça emekli arkadaşlarımıza dağıtımı yapıldığını ifade eden Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "Dün Ankara'da Genel Başkamız Satılmış Çalışkan ile görüşerek bir durum değerlendirmesi yaptık. Türkiye'nin değişik vilayetlerinde daireler yapıldıkça emekli arkadaşlarımıza dağıtımı yapılmaktadır. TOKİ daire Başkanı da dün açıklamalarda bulundu. Türkiye genelin de yer tespiti yapıldıkça Vali, Belediye Başkanları ve emekli dernekleri ile beraber bu işin takipçileridirler. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklaması doğrultusunda aldığımız talepleri Valimiz Ali Kaban'a ilettik. Valimiz sağ olsun verdiğimiz talepleri anında TOKİ'ye iletti. Tüm işçi emekli arkadaşlarım adına biz bu işin takipçiyiz. Bu devletin bir projesidir. Ömrünü hayatını ülke kalkınması için harcamış emekli arkadaşlarımız için TOKİ'nin böyle bir karar alması emekliler için mücadele vermesi bizleri sevindiriyor. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili tekrar görüşmelerimiz olacak. Ben tüm emekli arkadaşlarımızın sabırla beklemelerini tavsiye ediyorum. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim