• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Tulumba BAT-çık’ta Peyzaj Çalışmaları Başladı

Tulumba BAT-çık’ta Peyzaj Çalışmaları Başladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, çalışmaların son hızla devam ettiği Tulumba Bat-Çık inşaatında düzenleme...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, çalışmaların son hızla devam ettiği Tulumba Bat-Çık inşaatında düzenleme çalışmalarına başladığı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, asfalt çalışmalarının tamamlandığı kuzey-güney yönünde, dikey bahçe çalışmalarına başlayan park ve bahçeler ekipleri, Tulumba Bat-Çık'ta estetik dokunuşlar yapıyor. Yapılan peyzaj düzenlemeleri ile Tulumba çevresi çiçeklendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Betonarme yapıda sona yaklaşılan Silifke Caddesi kısmında ocak ayı içerisinde asfaltlama işlemlerine de başlanacak. Yan bağlantı yollarında ise çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Tulumba Bat-Çık yanında bulunan trafo için de çalışmalarda bulunan ekipler, trafonun görsel olarak estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Tulumba Bat-Çık'ın kuzey ve güney yönünde elektrik direklerinin montajı da tamamladı. İnşaatın batı tarafında hafriyat çalışmaları sona ererken, doğu yönünde ise beton dökme çalışmaları devam ediyor.

Mersin'in trafik sorununun giderilmesi amacıyla hayata geçirilen Tulumba Bat-Çık inşaatında yoğun çalışmalar sonucu sona yaklaşıldığını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Tulumba Bat-Çık Projesi'nde tüm engellemelere ve olumsuzluklara rağmen kuzey-güney yönündeki yolu trafiğe açıyoruz. En kısa sürede de kalan kısımları tamamlayacağız. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda ulaşım hizmetlerimizi geliştirerek Mersin'de ulaşım sorununu tek tek çözeceğiz. Bu projeler ile Mersin modern ulaşım ağına sahip bir kent haline gelecek" dedi.

Tulumba BAT-çık’ta Peyzaj Çalışmaları Başladı

Tulumba BAT-çık’ta Peyzaj Çalışmaları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim