• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

TÜİK’ten İş Yeri Sahiplerine Teşekkür Belgesi

TÜİK’ten İş Yeri Sahiplerine Teşekkür Belgesi
TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, alandan sürekli veri derledikleri iş yerlerinin çalışmalara gönüllü katılımlarını teşvik etmek ve katkılarından...

TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, alandan sürekli veri derledikleri iş yerlerinin çalışmalara gönüllü katılımlarını teşvik etmek ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür belgesi verdiklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Özer Coşğun, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 5429 sayılı Türkiye İstatistik Kanunu kapsamında ülkenin ekonomik ve sosyal yapısındaki değişimleri tespit etmek amacıyla belirli periyotlarda çeşitli konularda araştırmalar yaptığını ve sonuçlarını da kamuoyu ile paylaştığını söyledi. Coşğun, "Alandan verilerin zamanında, doğru, tam ve tutarlı bir şekilde derlenmesi, veri kalitesinin sürekli artırılması ve üretilen istatistiklerin en etkin şekilde kamuoyu ile paylaşılması, kurumumuzun en temel amacını oluşturmaktadır. Bu çerçevede, veri kaynağını oluşturan cevaplayıcıların araştırmalara gönüllü katılımının ve işbirliğinin sağlanması ise büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda, alandan sürekli veri derlediğimiz iş yerlerinin çalışmalarımıza gönüllü katılımlarını teşvik etmek ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etmek amacıyla iş yerlerine teşekkür belgesi dağıtılmaya başlanmıştır" dedi.

Müdürlük personelinin kendi faaliyet alanları içerisinde olan Van, Muş, Bitlis ve Hakkari illerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek bizzat kurum başkanınca imzalanmış olan teşekkür belgelerini iş yeri yetkililerine teslim ettiğini ve bu uygulamanın iş yeri yetkililerince de memnuniyetle karşılandığını dile getiren Coşğun, anket uyguladıkları hanelere de not defteri, kalem, anahtarlık gibi hediyeler dağıttıklarını ve bu örnek uygulamaların toplumda TÜİK'in bilinirliğine ve istatistik bilincinin gelişimine katkı sağlayacağını umduklarını ifade etti.

TÜİK’ten İş Yeri Sahiplerine Teşekkür Belgesi

TÜİK’ten İş Yeri Sahiplerine Teşekkür Belgesi

TÜİK’ten İş Yeri Sahiplerine Teşekkür Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim