• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Tuğba Özay siyasete atılıyor

Şarkıcılıkta aradığını bulamayan Tuğba Özay siyasete atılıyor.

Tuğba çok geçmiş olsun, rahim kanseri şüphesiyle ameliyat olacağını öğrendim doğru mu?

Ekim ayından beri biliyorum. Kanser şüphesi var. Doktorum normalde ameliyat yapmak istemişti fakat ben albüm aşamasında olduğum için hep erteledim. Bu sefer de albüm çıktı, onun koşuşturmasından dolayı biraz bekletebilirim.

Bırak Allah aşkına, şarkı söylemek, sahneye çıkmak, çalışmak sağlığından daha mı önemli?

Benim amacım bundan sonra sahnede devrim yapmak. Şarkı yazıyorum, yazdığım şarkıları söylüyorum ve bundan dolayı da çok mutluyum. Şarkılarım sadece aşkı anlatmıyor, 'Öldüm bittim' demiyor. Şu anda 3'üncü albümüm hazır. Ülke gündemini ilgilendiren şarkılarım da var.

Mankenlik jübileni de yaptın, artık o iş bitti öyle mi?

Dur bakalım savaş daha yeni başlıyor. Mankenlikteki jübilemi yapmadım, İstanbul'da görkemli bir defilem var sonra podyum hayatına veda ediyorum

Sıkıldın mı mankenlikten?

Sıkılmak değil ama başka heyecanlar peşindeyim. Bundan sonra podyum beni heyecanlandırmıyor. Amacım mankenlerin birliği için bir dernek kurmak!

Bunca işin, gücün içinde bir de 'Temiz podyum kampanyası'yla mı uğraşacaksın yani?

Evet çünkü bizim sosyal haklarımız maalesef yok. Bizim sigortamız yok. Mankenlere üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor. Çok zor şartlarda çalıştık. Hep eleştirilen, en ağır şekilde ithamlara maruz kalan sektör olduk. Şimdi bu mesleğin duayenleri olarak bizden sonraki gençleri bizlerin toparlaması gerekiyor.

Daha net bir deyişle, mesleki bir birlik oluşturulamıyor çünkü mankenler birbirlerini kıskanıyorlar, öyle değil mi?

Doğru, yıllarca manken mankeni vurdu. Bugün bir doktorun bir doktoru kötülediğini, yerden yere vurduğunu görüyor musun Bizimkiler megaloman!

BAĞIMSIZ ADAY OLACAĞIM

Bir ara siyasete girmeyi çok istiyordun, şimdi ne oldu; erteledin mi yoksa aynı arzuda mısın?

O arzudayım tabii ki. Aslında hepimiz siyaset yapıyoruz. Hayat zaten siyaset üstüne kurulu, yani bugün her şey siyaset. Nasıl anlatabilirim, vergi de siyaset, faturalarımız da siyaset. Doğalgazımız da bir siyasetin sonucu, içtiğimiz su da. Siyaset olmazsa olmaz. Ben siyaseti seviyorum. Duyarlı bir insanım. Duyarlı olmak bir anlamda beni çıldırtıyor...

Seçimlerde bağımsız olarak adaylığını koyacağını duydum.Bağımsız aday olmak istiyorum, İstanbul, Trabzon ya da Antalya'dan bağımsız aday olmak isterim.

EVDE KÜÇÜK TUBİŞ OLSUN İSTİYORUZ

Bebek istiyor musunuz?

Çocukları da çok seviyorum, eşimi de çok seviyorum. Tabii ki çocuk sahibi olmak istiyorum. Eşim de evde bana benzeyen küçük bir 'Tubiş' olmasını çok istiyor.

Podyumda yan yana yürüdüğün bütün manken arkadaşlarının bebekleri oldu, onları kıskanmıyor musun?

Kıskanıyorum, valla bak Çağla Şikel anne oldu, Demet Şener ikinci bebeğini doğurdu, Pınar Tezcan da bebek yaptı. Deniz Akkaya da anne oldu. Yüksel Aytuğ, Esra Eron o kadar çok isim anne oldu ki neredeyse ilk genç kızlık zamanlarını bildiğim insanların hepsi çocuk sahibi oldu. İnsan çok mutlu oluyor tabii. Ben de istiyorum.

DOST KÖTÜ DEĞİL İYİ GÜNDE ANLAŞILIR

Bu camiada dostların çok mu yoksa hepsi düşman mı?

Kimseyle görüştüğüm yok. Bu camiada mükemmel dostlukların olacağına inanmıyorum. Dostun senin başarını, senin mutluluğunu hazmedebiliyor mu? Sevinçlerini, seninle paylaşabiliyor mu, senin mutluluğundan dolayı mutlu olabiliyor mu? İşte o kişi senin dostundur.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim