• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Tüfekle Saniye Saniye Kahvehane Baskını

Tüfekle Saniye Saniye Kahvehane Baskını
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, bir kişi, elindeki pompalı tüfekle ilçedeki bir kahvehaneyi bastı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, bir kişi, elindeki pompalı tüfekle ilçedeki bir kahvehaneyi bastı. Camları kırarak içeridekilere saldırmak isteyen N.Ç, kahvedekiler tarafından etkisiz hale getirildi. Saldırı anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

İddiaya göre, ilçede yaşayan N.Ç, hiçbir gerekçe yokken, dün akşam elinde pompalı tüfekle "Gönül Dostları Çay Evi'ne geldi. Tüfeği namlusundan tutan N.Ç, kahvehanenin camlarına kırdı. Kahvehanede bulunanlardan bazıları, silahlı saldırganı görünce dışarı kaçtı. Bu sırada diğer camları da kıran N.Ç, kapı camını da kırarak içeri girdi. Önüne ilk çıkan kişiye yine elindeki tüfekle vurmak istedi. Kahvehane sahibi Saffet Atsay, eline geçirdiği sandalyeyle kendisini korumaya çalışırken, kahvede bulunan oğlu Ceyhun Atsay, N.Ç'yi etkisiz hale getirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri N.Ç'yi alarak polis merkezine götürdü. İfadesi alınan N.Ç, daha sonra serbest bırakıldı.

İddiaya göre N.Ç, serbest kaldıktan sonra, ilçeden bir taksiye binerek Eceabat'a gitmek istediğini söyledi. Yola çıktıktan sonra şoför İ.A'yı bıçakla tehdit eden N.Ç, taksiyi geri döndürdü. Gelibolu'ya geri geldiğinde taksiyi alarak kaçtı. Taksi şoförünün ihbarı üzerine araştırma yapan polis, taksiyi N.Ç'nin evi ve daha önce saldırdığı kahvenin de bulunduğu sokak yakınlarında kaza yapmış halde buldu. Evinde olduğu belirlenen N.Ç, yeniden gözaltına alındı. N.Ç bu kez tutuklandı.

Olayın meydana geldiği kahvenin sahibi Saffet Atsay, "Pazar akşamı insanlar burada maç seyrederken, ansızın cam patladı. Tepki gösterince şahıs diğer tarafın camlarını da kırıp içeri girerek bana saldırdı. Etkisiz hale getirip polise teslim ettik. Emniyete götürüldü. Oradan çıkıp taksi tutmuş. Eceabat'a giderken taksi gasp etmiş. Kahveme 30 metre kala burada kaza yapmış" dedi.

Ceyhun Atsay da, kahveye saldıran şahsın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Tüfekle Saniye Saniye Kahvehane Baskını

Tüfekle Saniye Saniye Kahvehane Baskını

Tüfekle Saniye Saniye Kahvehane Baskını

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim