• BIST 9524.59
  • Altın 2490.88
  • Dolar 32.5438
  • Euro 34.7228
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Tufanbeyli’de “Eğitim Ve Spor El Ele” Projesi

Tufanbeyli’de “Eğitim Ve Spor El Ele” Projesi
Adana'nın Tufanbeyli İlçe Spor Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan "Eğitim ve Spor El Ele Projesi" kapsamında ilçede bulunan 19 okula spor malzemesi...

Adana'nın Tufanbeyli İlçe Spor Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan "Eğitim ve Spor El Ele Projesi" kapsamında ilçede bulunan 19 okula spor malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın en doğru adresinin spor olduğunu, eğitim ile sporun dengeli bir şekilde yapılması halinde her ikisinde de başarı sağlanacağına inandığını söyledi.

"Eğitim ve Spor El Ele Projesi" sayesinde spor malzemesi sıkıntısı yaşayan okulların rahatlayacağını ifade eden Kaymakam Başoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Yoğun mücadeleye rağmen son yıllarda 10-12 yaşlarında öğrencilerin sigara hatta uyuşturucu kullandığına tanık oluyoruz. Bu durum biz yöneticileri ve aileleri endişeye sürüklüyor. Gerçi, ilçemizde bu gibi olaylar yaşanmıyor ve diğer ilçelere de örnek gösteriliyor. Gençlerin kötü ve istenmeyen olaylara bulaşmamalarının reçetesi öğrencileri spora yönlendirmektir. Bu bağlamda; özellikle İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçil'in çabasıyla başlattığımız "Eğitim ve Spor El Ele" projesi kapsamında 19 okul ziyaret edilerek futbol, basketbol, voleybol, hentbol topu, masa tenisi ve badminton raketi ile topu, voleybol filesi ile satranç takımları dağıtımı gerçekleştirildi. Hedefimiz gençlerin uygun bir spor dalıyla ilgilenmeleri ve spor kültürü edinmeleri. Hizmeti ve emeği geçenleri kutluyorum."

BELEDİYE BAŞKANI ERGÜ: "AİLE BÜYÜKLERİ SPOR YAPARAK GENÇLERE MODEL OLMALI"

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, aile büyükleri, baba, anne ve öğretmenin spor yaparak gençlere model olmaları gerektiğinin altını çizerek, sporun önemini vurguladı.

Proje sorumlusu İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçil'e teşekkür eden Başkan Ergü, ilçede bulunan kamu ve özel sektör kuruluşları, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının projeye destek vermesini isteyerek, "Özellikle gençlerimiz başta olmak üzere yaş sınırı gözetmeksizin tüm halkımızı sporla buluşturmaya gayret eden İlçe Spor Müdürümüz Mürsel Erçil'e teşekkür ederiz. Gençlerimizin spor alışkanlığı sayesinde suç ve şiddetten uzak ailesine ve çevresine saygılı, toplumla barışık birey olacaklardır. Ayrıca, spor yaparak sağlıklı kalacak olan gençlerimiz sağlık harcamaların da düşmesine katkıda bulunacaklardır. Projeye emek harcayanları kutluyorum" diye konuştu.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ERÇİL: "SPORU YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

Proje Yürütücüsü İlçe Spor Müdürü Erçil, rahat ve huzurlu çalışma ortamı hazırlayan ve çalışmalarında büyük destek gördüğü başta Kaymakam Adem Başoğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Sayın Halit Yılmazel, Belediye Başkanı Remzi Ergü,Garnizon Komutanı Üsteğmen Yasin Mertcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Gürçınar, İlçe Müftüsü Hanifi Özlen ve diğer daire amirlerine teşekkür ederek, evrensel dil olan sporu ilçede geliştireceğini ve yaygınlaştıracağını sözlerine ekledi.

Tufanbeyli’de “Eğitim Ve Spor El Ele” Projesi

Tufanbeyli’de “Eğitim Ve Spor El Ele” Projesi

Tufanbeyli’de “Eğitim Ve Spor El Ele” Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim