• BIST 9536.44
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Tüfad Eskişehir Şubesi Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

Tüfad Eskişehir Şubesi Vali Tuna’yı Ziyaret Etti
Göreve yeni gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'yı...

Göreve yeni gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Tuna, antrenörlüğün fedakarlık isteyen bir iş olduğunu söyledi. İyi bir sporcu olmanın, iyi bir spor eğitmeni olmanın önemine dikkat çeken Vali Tuna, amatör ruhun geliştirilmesi gerektiğini savundu. Sporda altyapının önemli olduğuna vurgu yapan Vali Tuna, Eskişehir'de konu futbolsa, Eskişehirspor'un vazgeçilmez sevgi haline geldiğini kaydetti. Eskişehirspor'un zor bir dönemden geçtiğini anlatan Vali Tuna, "Ben Eskişehirliyim" diyen herkesin bu takıma sahip çıkmasını istedi. Eskişehirspor'a gösterilen sevginin artık temenniden öteye gitmesini dileyen Vali Tuna, "Sizlerde antrenör olarak çok iyi bilirsiniz ki, sporcunun moral ve motivasyonu ne kadar yüksek olursa o kadar başarılı olur. Biz bunun için, Eskişehirsporlu futbolcuların kafaları rahat olsun diye uğraşıyoruz. Maddi yönden düşünceleri olmasın, sahada sadece galibiyeti düşünsünler. Dünyanın hiçbir tarafında takımına bu kadar sahip çıkan bir taraftar bulamazsınız. Eskişehirsporlu futbolcularımızda bunun farkında ve çok büyük mücadele veriyorlar. Sporcularda artık bir heyecan, bir ruh var. Onlarda Eskişehirspor'u bu zor durumdan kurtarmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR BİR SEVDA, BİR HEYECAN"

Eskişehirspor'un bir sevda, bir heyecan olduğunu aktaran Vali Tuna, tek amaçlarının Eskişehirli insanları üzmemek olduğunu bildirdi. Sözlerinin sonunda Vali Tuna, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü belirterek, "İnşallah Eskişehirspor'umuz en kısa zamanda layık olduğu yere gelecektir" ifadesine yer verdi

TÜFAD Eskişehir Şubesi olarak bütün kurumlarla uyum içerisinde çalışmak istediklerini bildiren Başkan Bingöl, yönetim kurulu üyelerini Vali Tuna'ya tek tek tanıttı. Ziyareti kabulden dolayı Vali Tuna'ya teşekkür eden Bingöl, "Eskişehirspor, hepimizin ortak sevdasıdır. Bizde bu konuda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu da, derneğin faaliyetleri hakkında Vali Tuna'ya bilgi verdi. Ziyaretin sonunda TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Tuna'ya teşekkür plaketi verdi.

Tüfad Eskişehir Şubesi Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

Tüfad Eskişehir Şubesi Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

Tüfad Eskişehir Şubesi Vali Tuna’yı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim