• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

TTNET'de Ev telefonu ve internet 44.99 TL

TTNET, yeni başlattığı kampanyayla, ev telefonu ve internet hizmetini 12 ay boyunca indirimli sabit fiyat, tek fatura ve ücretsiz modem avantajıyla sunuyor.

Ev telefonu ve internet ayda 44.99 TL’den başlayan fiyatlarla 

TTNET sabit telefon hizmetini, “TTNET Alo Konuştukça Öde” paketi ve ADSL hizmetiyle birlikte indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Yeni kampanyayla TTNET müşterileri, “NET6 + TTNET Alo Konuştukça” Öde paketini 48 TL yerine 12 ay boyunca sabit 44.99 TL’ye, “NETLİMİTSİZ +TTNET Alo Konuştukça Öde” paketini ise 78 TL yerine 12 ay boyunca sabit 64.99 TL’ye alabiliyor. 
 
Kampanyadan faydalanmak isteyen TTNET müşterileri, mevcut ev telefonu numarasını değiştirmeden TTNET Alo Konuştukça öde paketine geçebiliyor. Yeni müşterilere modem ücretsiz sunuluyor.
 
“TTNET Alo Konuştukça Öde” paketi, aranılan yöne ve konuşulan süreye bağlı olarak ücretlendiriliyor. Müşteriler, şehir içi, şehirler arası, GSM ve uluslararası 1. kademe sabit telefon görüşmelerinin dakikasına sadece 10 kuruş ödüyor.
 
Ayrıca TTNET Alo’da “Akşam 7’den Sabah 7’ye evden eve ücretsiz kampanyası” ile aylık 3.000 dakika ücretsiz konuşma fırsatı sunuluyor. Müşteriler, hediye dakikalarını akşam 19.00 ile sabah 07.00 saatleri arasındaki şehir içi ve şehirlerarası ev telefonu aramalarında kullanabiliyor.
 
31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından başvuru yapabiliyor.
 
TTNET:
 
2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan,  müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sahiplenen TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL 2-hızlı internet erişimi,  fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır. 
 
İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir. 
 
Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
 
www.istanbulhaber.com
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim