• BIST 9524.59
  • Altın 2526.18
  • Dolar 32.5817
  • Euro 34.5575
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

TTK Karadon Müessesesi’nde Yeni Üretim Panosu Açıldı

TTK Karadon Müessesesi’nde Yeni Üretim Panosu Açıldı
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesi'nde üretime hazır hale getirilen yeni panonun açılışı nedeniyle 18 Aralık 2015...

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesi'nde üretime hazır hale getirilen yeni panonun açılışı nedeniyle 18 Aralık 2015 tarihinde geleneksel kurban kesim töreni düzenlendi.

Törene TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ, TTK Karadon Müessese Müdürü Mustafa Özçelik, Kilimli İşletme Müdürü Hüseyin Çınar, GMİS'e bağlı Karadon, Üzülmez, Kozlu, Merkez Servisleri, Armutçuk ve Amasra Şube Başkanları ve şubeler yöneticileri ile maden işçileri katıldı.

Yeni üretim panosunda kazasız-belasız verimli çalışmalar dileğiyle Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kurban kesiminin ardından TTK Genel Müdürü Burhan İnan, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ile GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska kısa birer konuşma yaptılar. GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, TTK Karadon Müessesesi'nde yeni üretim panosunun açılması nedeniyle geleneksel hale gelen kurban kesim töreni düzenlendiğini belirterek, "Bizler Genel Maden İşçileri Sendikası olarak iki gündür Ankara'da Sayın Milletvekillerimizi ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi TTK'nın işçi sayısı tarihinin en az seviyesinde. Bu nedenle işçi açıklarının giderilmesi ve yeni işçi alımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretimi artırabilmek ve daha verimli çalışabilmek için işçiye ihtiyacımız var. Yeni üretim panomuzda da kazasız-belasız çalışmalar diliyorum" dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de maden işçilerine kazasız-belasız çalışmalar diledi. TTK Genel Müdürü Burhan İnan ise şöyle konuştu;

"Yeni üretim panomuz hayırlı olsun. İnşallah kazasız-belasız bol üretimler diliyorum. Şuanda Üzülmez Müessesesi'nde de bir kurban merasimi var. Diğer genel müdür yardımcısı arkadaşlarım da oradalar. Tüm maden işçilerimize kazasız-belasız bol üretimli çalışmalar diliyorum" dedi.

TTK Karadon Müessesesi’nde Yeni Üretim Panosu Açıldı

TTK Karadon Müessesesi’nde Yeni Üretim Panosu Açıldı

TTK Karadon Müessesesi’nde Yeni Üretim Panosu Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim