• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Tsyd Sivas Temsilciliği’nden, İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a Teşekkür Plaketi

Tsyd Sivas Temsilciliği’nden, İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a Teşekkür Plaketi
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Temsilciliği, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Temsilciliği, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a teşekkür plaketi verdi.

TSYD İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Sivas'a geldiği günden itibaren Sivas basınına ve Sivasspor'a yaptığı katkılardan dolayı Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a teşekkür plaketi verdi. Polis Evi'nde düzenlenen programa Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, TSYD Sivas Temsilcisi Kemal Çağlayan ile Sivas'ta görev yapan spor basın mensupları katıldı.

TSYD Sivas Temsilcisi Kemal Çağlayan burada yaptığı konuşmada Regaip Kandili'ni ve Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Çağlayan "Bugün Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci kuruluş yıldönümü. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı heves içerisinde olan bölücülere yönelik düzenlenen operasyonlarda canı pahasına vatan ve bayrak uğrunda canlarını seve seve veren ve şehitlik mertebesine ulaşan emniyet güçlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum. İl Emniyet Müdürümüz Turgay Çalışkan şahsında tüm emniyet mensuplarının 171'inci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ise, Sivas'ı çok sevdiğini ve burada görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Çalışkan, "Sivas'a geldiğimden beri basınla iyi ilişkiler kurmaya dikkat ettim. İyi ilişkiler karşılıklıdır. Şunu görüyorum ki insanlar neyse karşılığını öyle görür sizlerle dünyamız aynı her şeyimiz aynı. Hepinizin vatan millet sevgisini yüzünüzde okuyorum ve Sivas sevgisini yüzünüzde okuyorum. Ben de çoğunuz gibi Sivasspor maçlarını sizlerle beraber saha içerisinde takip ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz hem Sivasspor hem ülkemiz için. Bildiğiniz gibi Sivas Türkiye genelinde bölücü terör örgütüne yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu müşterek operasyonda şehitlerimiz gelmekte. Sivas'ta da son dönemde şehitlerimiz geldi. Sizin aracılığınızla ben Sivaslı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadılar şehitlerimizde büyük katılımlar oldu. Her zaman şehit ailelerine destek olmak lazım bu vesile ile de Sivas halkına şükranlarımı iletiyorum. Biz burada çalışırken benim tek bir düsturum var bizler gelip geçiciyiz ben Sivas Emniyet Müdürü olmaktan gurur duymaktayım. Allah bana bu emniyet müdürlüğünü nasip ettiğinden dolayı. Tarihi bir şehir değişik dönemlerde başkentlik yapmış bir şehrimiz her gün Allah'a şükrediyorum mübarek zatların yattığı bir şehir, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan bir şehir, polisine sahip çıkan bir şehir Allah bana nasip etti ben kendimi Sivas'ın hizmetçisi olarak görüyorum" diye konuştu.

Güneydoğu'da sürdürülen operasyonlar hakkında da bilgi veren Çalışkan, kendisi de dahil bütün mensuplarının şehit olmaya hazır olduklarını ifade ederek "Bugün kandil günü üç ayların başlangıcı hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum inşallah bu son şehidimiz olur. Söylemekte bir sakınca görmüyorum Sivas Emniyet Müdürlüğü mensuplarımızdan dün bir gazimiz geldi durumu hafif yaralı tedavisi sürüyor. İnşallah ülkemizi bu terör belasından Allah kurtarır. Bu konuda kararlıyız ben dahil hepimiz şehit olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

TSYD Temsilcisi Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a günün anısına plaket ve gümüş kaplamalı Sivasspor aynası hediye etti. Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Tsyd Sivas Temsilciliği’nden, İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a Teşekkür Plaketi

Tsyd Sivas Temsilciliği’nden, İl Emniyet Müdürü Çalışkan’a Teşekkür Plaketi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim