• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

TSO Başkanı Çakır: “102. Garanti Anadolu Sohbetleri Bartın’da Gerçekleşiyor"

TSO Başkanı Çakır: “102. Garanti Anadolu Sohbetleri Bartın’da Gerçekleşiyor"
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, 102. Garanti Anadolu sohbetleri toplantısının Bartın'da düzenleneceğini söyledi.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, 102. Garanti Anadolu sohbetleri toplantısının Bartın'da düzenleneceğini söyledi.

Bartın'ın ekonomik ve kentsel gelişimine yönelik yeni fikirler üretmek hedefiyle dünya gazetesi ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenecek olan 102. Garanti Anadolu sohbetleri toplantısı hakkında bilgilendirme bulunan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Garanti Anadolu Sohbetleri, illerde sektörlere yönelik çözüm önerilerinin ve vizyonun paylaşıldığı, sadece Türkiye ekonomisinin önde gelen büyük illerine değil, büyümeye aday illerine de giden, Anadolu'yu karış karış dolaşan bir marka, bir tartışma platformu haline geldiğini belirtti.

Bugüne kadar 68 ilde 98 toplantı gerçekleştiren Garanti Anadolu Sohbetleri, 31 bini aşkın KOBİ'yle bir araya getirdiklerini vurgulayan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır şöyle konuştu: "Garanti Anadolu Sohbetleri; ülkenin önemli üretici gücü KOBİ'lerin vizyonuna katkıda bulunmak amacıyla, Dünya gazetesinin işbirliği, gidilen il ve ilçenin sanayi ve ticaret odalarının katkılarıyla, Anadolu'da düzenlediği toplantılar dizisidir. Bölgesel planlar, fırsat analizleri ve piyasa değerlendirmeleri gibi konularda KOBİ'lerle görüş alışverişinde bulunmak, değişen dünyayla birlikte değişen ekonomik koşulları ele almak, yöresel potansiyel iş alanlarını irdelemek, bölgesel çözümleri yerel sanayici ve yöneticilerle birlikte bulabilmek, banka ile ticari müşterileri arasındaki iletişimi güçlendirmek amacını gütmüştür. Toplantılar gidilen ilin, ilçenin sanayi odası, ticaret odası ve ilgili kuruluşların katkılarıyla düzenleniyor. Toplantıya dışarıdan katılan uzmanlar, konuşmalarında, bölgenin önde gelen sektörlerine yönelik spesifik sorunları ve konuları ele alıyor ve ekonomik vizyonuna katkıda bulunacak çözüm önerilerini dile getiriyor. İlimizin ekonomik ve ticari analizini yaparak bölgesel çözümlere yön vereceğine inandığım Bartın Kültür Merkezinde 30 Mart 2016 Perşembe saat 15.30'da gerçekleşecek programımıza üyelerimiz ile tüm halkımız davetlidir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim