• BIST 9756.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklara özel klipler hazırladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklara özel klipler hazırladı. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları'na ait üniformaları giyen çocuklar, kliplerde görevli askerler olarak yer aldı.

TSK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle "23 Nisan - Denizde Bayram" , "23 Nisan - Büyük Hayaller Cesaret İster " ve " 23 Nisan - Asker Ağabeyime Mektubumuz Var" adlı 3 kısa film hazırladı. Kısa filmlerde çocuklar, TSK'nın bünyesinde yer alan araç, gereç ve ekipmanları kullandılar. Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları'na ait üniformaları giyen çocuklar kliplerde görevli subaylar olarak yer aldı. Hazırlanan filmler TSK'nın Youtube'daki hesabından yayımlandı.

Filmlerin ilkinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca hazırlanan "Asker Ağabeyime Mektubumuz Var" isimli klipte çocukların terörle mücadele eden askerlere yazdığı mektuplar konu alındı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın, "23 Nisan Denizde Bayram" adlı filminde de bir çocuğun gördüğü rüya konu edildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nca hazırlanan ve 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda çekilen "23 Nisan - Büyük Hayaller Cesaret İster " isimli kısa film ise küçük bir kızın Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın akrobasi timi Solotürk'ü uçurmaya yönelik hayalinin peşinden koşmasını konu aldı.

TSK'dan videolarla ilgili şu açıklamalara yer verildi:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Ulusal egemenliğimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile özdeşleşen değerlerin izinde, vatan ve millet sevgisiyle dolu, çağdaş bireyler olarak yetişmesi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı olarak en büyük dileğimizdir.

Bu inançla yola çıkarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hem çocuklarımızla paylaşmak hem de denize ve denizciliğe gönül veren nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kısa bir film hazırlanmıştır.

"23 Nisan Denizde Bayram" adlı kısa film; sevgi, saygı, dayanışma, iş birliği ve yüksek aidiyet duygularından ortaya çıkan özgün bir projedir.Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli ve Sevgi Evleri Çocuk Yuvaları çocuklarının katılımıyla hazırlanmıştır.

Türkiye'de ve dünyada çocuklarla ve çocuk sevgisiyle özdeşleşen Barış Manço'ya ait olan "Bugün Bayram" adlı şarkı projeye ayrı bir anlam ve değer katmış, büyük üstadı yeniden anmamız için de bir vesile olmuştur.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının ülkemiz ve dünya çocuklarına armağanı olan "23 Nisan Denizde Bayram" adlı kısa filmin hazırlık, çekim ve çekim sonrası tüm süreçlerinde büyük bir heyecan ve özveriyle yanımızda olan ve katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunarız.

Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha sevgi ve özlemle anıyoruz."Cihan

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

TSK'dan 23 Nisan'a özel klipler

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim