• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül
TRT GAP Diyarbakır Radyosu, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Medya Oscarları töreninde, "En iyi bölge...

TRT GAP Diyarbakır Radyosu, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Medya Oscarları töreninde, "En iyi bölge radyosu" seçildi.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Medya Oscarları ödül törenini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Kendi alanında uzman jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, TRT GAP Diyarbakır Radyosu, en iyi bölge radyosu dalında birinci seçildi.

Ankara'da düzenlenen törenin ardından ödülünü alan TRT GAP Diyarbakır Radyosu ekibi, mutluluklarını Diyarbakır'daki arkadaşları ile paylaştı.

TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nun aldığı ödül ile ilgili açıklamalarda bulunan TRT Diyarbakır Bölge Müdürü Abdullah Öztürk, ödülün Türkiye'deki resmi ve özel tüm bölge radyoları arasında ilk defa GAP Diyarbakır Radyosu'na verildiğini söyledi. TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nun bu önemli organizasyonda ödül alması nedeni ile gururlandıklarını belirten Öztürk, "TRT GAP Diyarbakır Radyosu bu yıl 50. yılına ulaşmıştır. TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nda 21 özverili personel görev yapmaktadır. Her gün saat 10.00 ila 12.00 arasında Yöremizden adıyla canlı yayınlanan programda, 15 ildeki güncel gelişmelere yer veriliyor. Programda ayrıca düzenlenen yarışmalarda her gün şanslı bir dinleyiciye nostaljik görünümlü radyo hediye ediliyor. TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nun bölgesel yayınları dışında her gün Türkü Diyarı adlı programda, Diyarbakır Musiki ve Kültür Derneği korosu ile mahalli icra grubunun canlı konserleri ile yöremizin en çok istek alan türküleri dinleyiciyle buluşuyor. Ben tekrar ödül alan TRT GAP Diyarbakır Radyosu ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na Büyük Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim