• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Trimbox’ın ‘Birlikte Kalkınma Projesi’ tanıtıldı

Trimbox’ın ‘Birlikte Kalkınma Projesi’ tanıtıldı
Elazığ'da Trimbox'ın Birlikte Kalkınma Projesi'nin (BİRKAP) tanıtımı yapıldı.

Elazığ'da Trimbox'ın Birlikte Kalkınma Projesi'nin (BİRKAP) tanıtımı yapıldı.

Yurttaş Holding kuruluşları arasında yer alan Trimbox'ın Birlikte Kalkınma Projesi'nin (BİRKAP) tanıtımı yapıldı. Özel bir otelde düzenlenen, ünlü sunucu ve oyuncu Fatoş Seğmen'in sunuculuğunu yaptığı geceye, Yurttaş Holding ailesinin yanı sıra, BİRKAP'ın mevcut ve potansiyel hissedarları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan ile çok sayıda davetli katıldı.

BİRKAP'da hedeflenen noktanın üzerine çıkarak başarıyla yollarına devam devam ettiklerini belirten Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Elektronik Mühendisi Evren Yurttaş, "BİRKAP ile ilk etapta amacımız, yerli ve milli sermayelerin ekonomiye katılımını sağlamak, marka haline gelebilmesi sağlamak ve bu ülkenin katma değerli ürünlerinin dünyaya açılımını sağlamaktır. Önce ailemiz ve yakınlarımız ile başladık. Şimdi giderek artıyor ve 10 bin hissesi var. 4 bin hisse bittikten sonra yabancılara da satış başlayacak. Şuan yabancılara satış yok. Bu şekilde başladığımız proje başarı ile büyüyecek. Belirli bir yerden sona artık manuel olarak hisse alışverişinden çıkıp banka alt yapısı üzerinden gitmesine olanak sağlayacağız. Ekim-Ocak ayları arasında 10 bin lira hedeflemiştik. Şuan bir hisse 18 bin 500 lira oldu" dedi.

Türkiye'de para toplamanın çok büyük bir sorun olmadığını vurgulayan Yurttaş, "Ama parayı işletebilmek, teknolojide gerçek anlamda insanlara faydalı olabilecek işleri yapmak isterseniz bunun limitini koymak zorundasınız. Ben şuan itibariyle bu yıl 1,5 milyarı yönetemem. Ama 150 milyonu yönetebiliyorum. O anlamda bastıracak şekilde rakamlar koyduk. Bunlar insanlara çok absürt geliyor. Herkes yatırım yapabilsin diye TRP çıkardık. Bir hisse 18 bin 500 lira ama bir TRP 18,5 TL. Bir TRP'nin 2022 yılında bin lira olmasını ön görüyoruz. İnsanların sanal paraya ihtiyacı yok. Gerçekten kalkınmaya ihtiyacı var. Bununda yolu gerçek işlerin hayata geçmesiyle olabilir. Bizde bir olacağız. Bir olabilirsek bizde kalkınabiliriz. Hepsi bana derseniz hiç bir şey başarılmaz" diye konuştu.

Gecenin sunuculuğunu yaptığı için başından beri işin içinde olduğunu aktaran ünlü sunucu ve oyuncu Fatoş Seğmen, "'Niye bana daha önce söylemedin" diyen çok fazla kişi var. Reklam da önemli. Tanıtımını da yapıyoruz. Gerçekten çok kısa sürede çok yüksek gelir elde edebildiğin bir projedir. Birlikte kalkınma projesidir. Bunun mucidi ise Evren Yurttaş'tır. Trimbox'ı keşfettiği gibi BİRKAP'ı da keşfetti" ifadelerini kullandı.

Evren Yurttaş'ın yaptığı sunumun ardından, BİRKAP ödül törenine geçildi. Projenin gelişmesine destek verenlere ödülle birlikte teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim