• BIST 9548.09
  • Altın 2488.515
  • Dolar 32.4959
  • Euro 34.5497
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Tredaş Spor, Şampiyonluğa Koşuyor

Tredaş Spor, Şampiyonluğa Koşuyor
Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, karşılaştığı TEK Yıldız 59 Spor Kulübü'nü 95-70 gibi farklı...

Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, karşılaştığı TEK Yıldız 59 Spor Kulübü'nü 95-70 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, Genç Erkek Basketbol liginin bitimine üç hafta kala Şampiyonluğa çok yaklaştı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen karşılaşmada, büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada Mavi Şimşekler, son periyoda ağırlığını koyarak maçı 95-70 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

Son 7 maçında 7 galibiyet alan Potanın Şimşekleri 2015-2016 sezonunun Şampiyonluğuna çok yaklaştı. TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre, maç sonu yaptığı açıklamada, 12 yıldır TREDAŞ Spor'un antrenörlüğünü yaptığını hatırlatarak, bu süre içinde alt yapıya önem vermenin kendilerine büyük katkı sağladığını bildirdi. Gamtüre, "Sahada müthiş bir mücadele gösteren oyuncularımı kutluyorum. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Yıllardır altyapımıza önem veriyoruz. Başarımızın sırrı, istikrar, sabır ve çok çalışmaktır. Hedefimiz 15-19 Mart 2016 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonasında Tekirdağ'ı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi.

TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, şampiyonluk yolunda alınan önemli galibiyet ile ilgili antrenör, oyuncu ve tüm ekibi kutladığını belirterek, TREDAŞ Spor'un tarihinin başarılarla dolu bir kulüp olduğunu ifade etti. Gılbaz, şunları kaydetti:

"Bizim için önemli bir maçtı. Bu maçta iyi mücadele eden ve galibiyet ile ayrılan takımımızı ve teknik heyeti tebrik eder, başarıların devamını dilerim. TREDAŞ Spor'un tarihi başarılar ile doludur. Sponsorumuz IC Holding'in katkılarıyla bu başarılara bir yenisini daha eklemek için kulüp olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız ve bir sonraki turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim