• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Trafik Zabıtasında Finale Yaklaşıldı

Trafik Zabıtasında Finale Yaklaşıldı
Hızla gelişen ve nüfusu artan Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki trafik akışını daha iyi bir hale getirmek için yeni bir çalışmaya imza atıldı.

Hızla gelişen ve nüfusu artan Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki trafik akışını daha iyi bir hale getirmek için yeni bir çalışmaya imza atıldı. Trafik zabıtası için Kaymakamlıktan yetki alan Alaşehir Belediyesi trafik zabıtası ekipleri ocak ayının sonunda göreve başlayacak.

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Alaşehir'in de artan trafik sorununu azaltmak adına konuyu masaya yatıran yetkililer, soruna direkt neşter vuracak yeni bir çözümde anlaştılar.

Yapılan görüşmelerde oluşturulacak trafik zabıtası için kaymakamlık makamından alınan yetkiyle beraber projenin taraflarından olan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk'un yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına vekil kılınan Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz bu konuda hazırlanacak olan ayrıntılı protokolün sekreterya hizmetlerinin tanziminde Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar'ı görevlendirdi.

PROJE TÜRKİYE'DE İLK

Kendisine yapılan bu görevlendirmenin ardından protokolde imzaları bulunan kurumlar adına yoğun bir mesai harcayarak titizlikle yürüttüğü çalışmaların sonuna yaklaşan Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Söz konusu çalışma, kurumlar arası diyalog ve işbirliğinin ilçemize kazandırdığı en güzel örneklerden birisidir. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin ortak bir kamu menfaati için aynı ekip otosunda bir araya getirilerek branşlarına göre görevlendirilen memurların çoklu trafik yetkisine haiz olduğu bu proje Türkiye'de bir ilk olup, emsallerine örnek teşkil edecek nitelikte başarılı bir uygulamadır. Halihazırda tayinleri yapılan bu personellerin eğitimlerinin sonuna yaklaşırken; tahsis edilen ekip otosuna ait tescil işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından tahminen ocak ayı sonuna doğru trafik ekibimiz çalışmalarına başlayacaktır. Projeye başından beri destek veren Sayın Kaymakamız Osman Bilgin ile beraber; protokolde imzaları olan tüm yetkililerimize bu hizmetten faydalanacak bütün hemşehrilerimiz adına teşekkür eder, çok yakında mesaisine başlayacak olan ekipte görevli memur arkadaşlarımızın hepsine de vazifelerinde başarılar dilerim." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim