• BIST 9672.32
  • Altın 2500.365
  • Dolar 32.5848
  • Euro 34.8412
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Trafik Zabıta Ekipleri Şoförleri Bilgilendiriyor

Trafik Zabıta Ekipleri Şoförleri Bilgilendiriyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus ilçesinde toplu taşıma...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı Trafik Denetleme Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus ilçesinde toplu taşıma faaliyeti yürüten sürücülere, toplu taşımada ve trafikte yaptıkları hatalar ile uyulması gereken kurallar ve güncel konularla ilgili seminer verdi.

Yenimahalle - Mithatpaşa Kooperatifi ve Tarsus Ulaşım A.Ş. yönetiminin daveti ile Tarsus ilçesinde, toplu taşıma şoförleri ile söyleyişi yapan trafik zabıta ekipleri, toplu taşıma araç şoförlerinin trafikte uyması gereken kurallar, insanlarla iletişim, şoförlerin kılık ve kıyafeti, yolcu hakları ve güzergah konuları gibi hususlarda bilgi verdi. Toplu taşıma araç şoförlerinin sorularına da cevap veren trafik zabıta ekipleri, toplu taşıma faaliyetlerinde şoförleri uyararak bilhassa güzergah ihlalleri ve fazla yolcu alımı konularında daha dikkatli olmaları ve kurallara uyarak hız yapmamaları için uyarıda bulundu.

Trafik cezalarının caydırıcılığından çok şoförlerin ve vatandaşların güvenliğinin önemli olduğunu belirten trafik zabıta ekipleri, şoförlere trafik ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi verdi.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Mersinlilere yakışır bir hizmet verilmesi ve toplumda güzel bir gelecek sağlamaları için toplu taşıma araç şoförlerinin mesleklerini güzel bir şekilde öğrenmelerini, kurallara riayet etmelerini ve trafik zabıta ekipleri ile her zaman diyaloglarını sağlam tutmaları gerektiğini belirterek, ortak gayelerinin Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm halkın, çağın gerektiği şekilde modern, rahat ve konforlu yolculuk etmelerini sağlamak olduğunu ifade ettiler.

Trafik Zabıta Ekipleri Şoförleri Bilgilendiriyor

Trafik Zabıta Ekipleri Şoförleri Bilgilendiriyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim