• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Trabzonspor'un ayağı burkuldu!

Trabzonspor'un ayağı burkuldu!
Ev sahibi, Mehmet Ekici'yi durdurunca bordo-mavililer de durdu. Dört haftadır kazanamayan, hatta gol bile atamayan Buruk'un öğrencileri, Yanal'ın Fırtınası'na 2015'te ilk yenilgiyi tattırdı

Ev sahibi, Mehmet Ekici'yi durdurunca bordo-mavililer de durdu. Dört haftadır kazanamayan, hatta gol bile atamayan Buruk'un öğrencileri, Yanal'ın Fırtınası'na 2015'te ilk yenilgiyi tattırdı

Ligde ilk üç hesapları yapan Trabzonspor, 4 maçtır kazanamayan Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup olarak, Avrupa ve Türkiye Kupası'ndan sonra ligde de büyük yara aldı. 25. dakikada Mehmet Ekici'nin uzaktan çektiği şutun ardından oluşan karambole kadar hiçbir varlık gösteremeyen Trabzonspor'da Erkan Zengin ve Sefa Yılmaz sahada yoktu. 34. dakikada ise sağdan yapılan ortada Uğur'dan seken topu Chibuike, sert vuruşla ağlara gönderdi: 1-0. Ancak gol öncesi Mustafa Akbaş'a yapılan faulü es geçen hakem Özkalfa da pozisyona katkı yaptı. İkinci yarıda ise yine Mehmet Ekici'nin kullandığı duran topta Uğur'un yaptığı kafa vuruşu dışında sahada yoktu Trabzonspor. 82. dakikada Muhammet Demir'in kullandığı frikikte, kaleci Hakan'ın çabaları sonuç vermedi ve top çizgiyi geçti: 2-0. Sonrasında Gaziantepspor, Oğuzhan ile mutlak bir pozisyonu daha harcadı ve maç 2-0 sona erdi. Bugüne kadar birçok maçı Mehmet Ekici'nin duran toplarıyla çevirmeyi başaran Trabzonspor, bu kez kendi silahıyla vuruldu.

BİR SAKAT, BİR DE CEZALI
Trabzonspor'da Mustafa Akbaş ilk yarıda sakatlanarak oyundan alındı. 34'üncü dakikada kırmızı-siyahlıların attığı gol pozisyonunda rakibi ile girdiği mücadele sırasında yerde kalan Mustafa tedavisinin ardından sekerek oyuna devam etse de devre ile birlikte yerini Musa Nizam'a bıraktı. 86'da sarı kart gören Bosingwa da kart cezalısı durumuna düştü.

YAZIKLAR OLSUN!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, maçın ardından sosyal medya hesabı üzerinden takıma çok ağır bir eleştiride bulundu. Uzunay, "Bu seyirci, bu yönetim, bu başkan bunu hak etmedi. Sezonun en önemli maçında sahada ruh denen bir şey yoktu. Yazıklar olsun size" ifadelerini kullandı.

KENDİ SİLAHI İLE VURDUK!
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor'un duran toplardan kazandığı gollere dikkat çekerek, "Duran toplardan 2 gol bulduk. Rakibimizi kendi silahı ile vurduk" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim