• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

"Trabzonspor'a gitmek hataydı"

"Trabzonspor'a gitmek hataydı"
Trabzonspor ile yolları ayrılan Vahid Hallihodzic, ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Hırvat basınına açıklamalarda bulunan Boşnak teknik adam “Trabzon’a gitmek benim için bir hataydı" dedi.

Trabzonspor'un ligde Konyaspor ile oynadığı ve 3-2 kazandığı maçta yedek kulübesinde yer almayan Halilhodzic, "Ayrılışımın sonuçlarla ilgisi yok. Bir iki galibiyet alsaydık, ilk üç arasına girebilirdik; ama başkan ile vizyon ayrılığı yaşadık. Kazanan bir takımı oluşturmak için bir proje planladık. Tabiki bunun için oyunculara ihtiyacınız olacak. Bu konuyla ilgili anlaşmazlıklar yaşadık ve ben de ayrıldım." ifadelerini kullandı. 

"MILAN'I REDDETTİM, PİŞMANIM"

2006'dan sonra bir kez daha geldiği Trabzonspor'daki ikinci döneminde de başarısız olan Vahid Halilhodzic, yolların ayrılmasında sonra ilk kez konuştu. Boşnak teknik direktör, ülkesinde Avaz Sport'a önemli açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'a gelmek için İtalyan devi Milan'ı reddettiğini belirten Halilhodzic "Sezon başında birçok takımdan teklif aldım. Milan ile temas halindeydim. Avrupa'nın efsane takımlarından biri. Milan'ı reddettiğim için pişmanım" dedi.

MANCHESTER CITY ÖRNEĞİ

Futbolda paranın her şey olmadığını belirten Halilhodzic "Buna en güzel örnek Manchester City'nin Avrupa'da başarılı olamaması. Bazı şeylerin oturması zaman alıyor" dedi. Cezayir Milli Takımı ile katıldığı Dünya Kupası'ndan sonra hiç dinlenemediğini söyleyen Halilhodzic "Bir süre Lille'deki ailemle zaman geçireceğim" diye konuştu.

Trabzonspor, 2005-06'dan sezonundan sonra ikinci kez görev kulüpte görev alan 62 yaşındaki teknik adamla Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar almasına karşın, Karadeniz ekibiyle ilk sekiz haftada ligde bir galibiyet alabilmişti.

TRABZONSPOR TAZMİNAT BEDELİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor, yollarını ayırdığı teknik direktör Vahid Halilhodzic'e ödenecek tazminatı açıkladı.

Boşnak teknik direktörün alacağı tazminat konusundaki söylentilere bordo-mavili kulüp borsaya gönderdiği yazı ile nokta koydu.

Kamuyu aydınlatma platformundan duyurulan açıklamada Halilhodzic'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği belirtilirken, "Sözleşme fesih bedeli olarak teknik direktöre, sezon sonuna kadarki alacağı olan 980 bin euro ödenecektir" denildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim