• BIST 9722.53
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Trabzonspor taraftarları TFF binasına yürüyecek

Fırtına'nın fanları, 13 Ekim'de İstinye'deki Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüyecek.
Bordo mavili taraftarlar, daha önce İstinye'deki Türkiye Futbol Federasyonu binasına yaptıkları yürüyüşün en geniş kapsamlısını 13 Ekim Pazar günü saat 15.00'da gerçekleştirmeyi planlıyor.
 
"ADALET ÜÇİN YÜRÜYORUZ"
 
Günler öncesinden bu yürüyüş için organizasyon çalışmalarına başlayan Trabzonspor taraftarları, 'Adalet için yürüyoruz' başlığıyla diğer kulüp taraftarlarını da haksızlığa karşı koymaya çağırdı. Yürüyüşe İstanbul'daki taraftarların yanı sıra Trabzon'dan da otobüslerle gidecek taraftarlarında destek vereceği öğrenildi. Taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den CAS'ın vermiş olduğu karar karşısında 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a iadesini talep edeceği belirtildi.
 
"ONUR SADECE BİR FUTBOLCU İSMİ DEĞİLDİR"
 
Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Sögüt, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yapılan davranışın kabul edilebilir bir yanı olmadığını belirterek, "Trabzonspor kulübü başkanı sadece bir isim değildir. Bu camiayı temsil eden en önemli simgelerden biridir. Ona yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz. Her zaman camia olarak kulüp başkanımızın arkasındayız. Ayrıca kaptanımız Onur Recep Kıvrak'ı da, Trabzonspor'a yakışır bir şekilde dik durduğu için ayrıca kutluyoruz. Göğsümüzü kabarttı ve gurur duyduk. Trabzonspor taraftarları için Onur sadece bir futbolcu ismi değildir. Bunu bir kez daha gösterdi" dedi.
 
KARA: SPARTALILAR GİBİ SAVAŞTIK
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara da, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yaptı. Kara, kulübü Türkiye'nin dört bir yanından taraftarların arayıp kendilerine destek verdiğini belirterek, "Taraftarlarımız onurlu duruşumuzu takdire şayan buldu. Trabzonlu duruşunu sergilediğimiz için Saraçoğlu Stadı'nda 20 Spartalı gibi savaştık. Kimseye ödün vermedik. Maalesef bazı sivil toplum örgütlerimizden bu saate kadar bir tepki açıklaması gelmemesi manidardır. Şunu bilsinler ki biz herkese yeteriz. Bizim arkamızdaki güç Allah'ın ve taraftarlarımızın gücüdür. Türkiye'nin dört bir tarafından arayıp dik duruşumuz için teşekkür ediyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim