• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Trabzonspor şike teklif etti mi?

Trabzonspor şike teklif etti mi?
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor'un kendilerine şike teşvik etttiğini açıkladı.

Sivasspor Kulübü Olağan Genel Kurulu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, İl Müftüsü Şükrü Balkan ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu raporları okundu, bilanço ibra edildi.

Kongrede delegelere bir konuşma yapan Mecnun Otyakmaz, son günlerde Sivasspor’u UEFA Avrupa Ligi’ne göndermemek için bir takım insanların çalışma içinde olduğunu ifade etti. Bugüne kadar olayların tekrar alevlenmemesi için sustuğunu belirten Otyakmaz Trabzonspor’un kendilerine 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiğini söyledi.

İşte Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları:
“19.05.2011 perşembe günü Mehmet Yıldız geldi. "Başkanım özel görüşebilir miyiz?" dedi. "Başkanım ben takım kaptanıyım ve bunu söylemek zorundayım Ama bana, bunu nerden duydun diye sorma. Benden isim isteme" dedi. 

"Trabzon'dan birilerinin bazı arkadaşlara geldiklerini ve kendilerini şampiyon yapacak skoru elde ettikleri takdirde 1 milyon dolar teşvik primi vermeyi vaad ettiklerini, kendilerinin ise böyle bir işe girişemeyeceklerini çıkıp onurları için ellerinden gelenleri yapacaklarını, bunu söylenmemiş olarak farz edeceklerini söyleyerek konuyu kapattıklarını bana iletti. 

Ben de gerekli cevapları verdikleri için fazla üzerine gitmedim ama yine de Trabzonlu dostum zeki mazlumu aradım. Bunların hepsi dosyada mevcut, tapelerde mevcut bende de mevcut. Savcılık sorunca bildiklerimi anlattım ama çıktıktan sonra Erdal Sarılar bana o şahsı Abdurrahman Dereli'nin yanında gördüğü o kişinin eski Trabzonsporlu Semavi olabileceğini söyledi. 

Daha sonra Sivasspor - Orduspor maçında o dönem Orduspor'da oynayan Dereli'ye sordum o da Semavi'nin kendilerine bir milyon dolar teşvik teklif ettiğini Trabzonspor yöneticisi Recep Denizer tarafından gönderildiğini söyledi. Bu konu aramızda kalacaktı ama yaşanan olaylar beni bunları açıklamak zorunda kaldı."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim