• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı
Trazonspor, Jose Bosingwa ile 1,5 yıllık Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Güral Vural ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trazonspor, Jose Bosingwa ile 1,5 yıllık Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği Güral Vural ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Portekizli futbolcu yuvasını döndüğünü ifade ederken, Güray ise Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine bordo-mavili kulübün genel saymanı Orhan İlarslan ile Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Genel Saymanı Orhan İlarslan, "Hepinizin bildiği gibi taraftarımızın çok sevdiği ve Trabzonspor ile özdeşleşmiş Bosingwa arkadaşımız tekrar aramıza geldi. Güray arkadaşımızda umut ediyorum ki Trabzonspor'a olduğu kadar da bundan sonra Türk futboluna ve hatta milli takım düzeyinde katkılar yapacak bir arkadaşımız" dedi.

BÜYÜKAYDIN: "TRANSFERDE HER AN HERŞEY OLABİLİR"

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ise transferin son ana kadar devam edebileceğini belirterek, "Güray Vural kardeşimiz bizim sürekli takip ettiğimiz ve kendisini aramıza katmak istediğimiz bir oyuncuydu. Bosingwa bizim geçmişte kaliteli iyi bir oyuncumuz. Bazı nedenlerden dolayıda aramızdan ayrılmak zorunda kalmıştır. Kendisinin kulübümüze yakalaşım tarzı ve Trabzon'u sevmesi yine birlikte camiamızla olma isteği ve arzusu bize yaklaşımı çok önemli bir adım olmuştur. Antrenmanlarda eski gücünü ve kuvvetine kazandığı takdirde takımıza iyi derecede katkı sağlayacağını düşünüyorum. İki oyuncumuza da hoş geldin diyorum" açıklamasında bulundu.

Yılmaz Büyükaydın, "Transfer devam edecek mi?" sorusuna ise, "Son güne kadar transfer devam eder, Her an her şey olabilir" yanıtını verdi.

GÜRAY VURAL: "TRABZONSPOR'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Trabzonspor'un yeni transferi Güray Vural, "Kendimi adıma çok mutluyum çünkü Trabzonspor gibi büyük camiaya geldiğim için. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Burada göstereceğim performans ile Trabzonspor formasını giymenin gereklerini yerine getiririm. İnşallah performansımla ve mücadelemle herkese kendi sevdiririm. Elimden geleni yapacağımın sözünü verebilirim. Takım olarak da inşallah Trabzonspor'u laik olduğu üst sıralara güzel bir şekilde taşırız" dedi

Eski takımı Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor'un kupada karşılaşacağının hatırlatılması üzerine Güray, "Hocam görev verirse oynayabilirim. İdmansız değilim. Bir problem yok. İlk iki maçımızın da Akhisar Belediyespor ile olması benim açımdan ayrı bir şans. Artık Trabzonspor'luyum. İnşallah her iki maçı kazanan tarafta biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un sol açığında yaşanan sorunla ilgili olarak ise Güray, "Trabzonspor sol açığında belki 2-3 senedir bir sorun gözüküyor ama artık o bölgede sorun olacağını zannetmiyorum. Mücadelemle ve oynadığım oyunla o bölgenin sorununu çözeceğim ve inşallah taraftarımız, yönetimimiz benden memnun kalacak" şeklinde konuştu.

BOSİNGWA: "YUVAMA DÖNDÜM"

Trabzonspor'a tekrar dönen Portekizli oyuncu Jose Bosingwa ise "Takım arkadaşlarım sanki buradan hiç gitmemişim gibi beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Taraftarlar aynı şekilde onlara da bir kere daha teşekkür etmem gerekiyor. Buradan hiç ayrılmamış, gitmemiş bir oyuncu gibi beni tekrar aralarına aldılar. Bağırlarına bastılar. Bu transferin gerçekleşmesine emeği geçen herkese teşekkür etmem gerekiyor. Kendi durumumla ilgili alakalı olarak ise buradan ne aklım ne de kalben tam olarak ayrılamamış bir oyuncuydum o yüzden tekrar yuvama döndüğüm için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Bosingwa bir soru üzerine, Pazartesi günü Akhisar Belediyespor maçında oynamasının uzak olduğunu belirterek, "Hızlı bir şekilde takım içerisine katılıp eksiklerimi gidereceğim. Pazartesi günü bana uzak görünüyor. Ondan sonraki süreçte hocam bana ne zaman görev verirse en yakın tarihte mutlaka oynamak isterim" açıklamasında bulundu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Bir basın mensubunun, "Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra takıma tekrar gelen ilk yabancı oyuncu oldunuz?" sorusuna ise Portekizli oyuncu, "Trabzonspor tarihinde ilk defa böyle bir olay olduğunu sizlerden duyuyorum. Sonuçta ortaya konulan iyi niyet ve iyi mücadele insanların takdirini toplamak beni mutlu ediyor. Bunların neticesinde de profesyonelliğimizi ortaya koyduğumuzda böyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Bu da bana mal olduğu için çok mutluyum. İnsanlar burada yaptığım hizmetlerden ve profesyonelliğinizden çok memnunlar, bende onlardan çok memnunum. Bizi tekrar Trabzonspor çatısı altında birleştiren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un yeni transferleri Bosingwa ve Güray Vural, imza töreninin ardından basın mensuplarına birlikte poz verdiler.

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Bosingwa Ve Güray Vural İle Sözleşme İmzaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim