• BIST 9679.8
  • Altın 2487.627
  • Dolar 32.4195
  • Euro 34.4489
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 1

Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 1
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Jose Bosingwa, Aytaç Kara, Özer Hurmacı (Dk. 75 Serge Akakpo), Sefa Yılmaz (Dk. 66 Yusuf...

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Jose Bosingwa, Aytaç Kara, Özer Hurmacı (Dk. 75 Serge Akakpo), Sefa Yılmaz (Dk. 66 Yusuf Erdoğan), Erkan Zengin, Marko Marin (Dk. 87 Salih Dursun), Muhammet Demir

Kayserispor: Ali Ahamada, Zeki Yavru, Birol Parlak, Larrys Mabiala, Ömer Bayram, Samba Sow (Dk. Adnane Tighadouini), Srdjan Mijailovic (Dk. 86 Oğulcan Çağlayan) , Diego Biseswar, Deniz Türüç, Diego Lopes (Dk. 71 Sinan Bakış), William

Goller: Dk. 35 Marko Marin, Dk. 40 Sefa Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 79 Zeki Yavru (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Sefa Yılmaz, Dk. 22 Jose Bosingwa, Dk. 77 Aytaç Kara, Dk. 77 Aykut Demir, Dk. 83 Marko Marin (Trabzonspor), Dk. 64 Ömer Bayram (Kayserispor)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor'u 2 - 1 mağlup ederek Hami Mandıralı ile ilk galibiyetini aldı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem İlker Meral'in düdük çaldığı maçta Kayserispor'dan Diego Biseswar, Trabzonspor'an ise Muhammet Demir penaltı vuruşlarında golü bulamadılar.

45. dakikada ise Özer Hurmacı ile girdiği hava topu mücadalesi sonrasında sağ kolunun üzerine düşen Samba Sow'un sağ kolu kırıldı ve tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Zorlu 90 dakikada Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri ise 35. dakikada Marko Marin ve 40. dakikada da Sefa Yılmaz attı. Konuk Kayserispor'un tek golünü ise eski Trabzonsporlu Zeki Yavru'nun 79. dakikada kullandığı frikik atışında Marco Marin'e çarpan topun ağlara gitmesiyle kaydetti.

Bu sonuçla Trabzonspor, bir maçı (Beşiktaş ile Hüseyin Avni Aker'de) eksik olmasına rağmen 27 puanla 8. sıraya yükseldi. Konuk Kayserispor ise 22 puanla 15. sırada kaldı.

46. dakikada Aytaç Kara, Larrys Mabiala'nın ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı, hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi.

47. dakikada penaltıyı kullanan Muhammet Demir'in yerden yaptığı vuruşta kaleci Ali Ahamada sağına giden topu yatarak çelmeyi başardı. Sonrasında Kayserispor savunması topu kornere gönderdi.

65. dakikada Özer'in pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Erkan Zengin'in plase vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

67. dakikada Adnane Tighadouini'nin ceza yayı içinden attığı şutta kaleci Onur'dan dönen topu iyi takip eden Diego Lopes ceza sahası sol çaprazından vuruşunu yaptı, ancak kaleci Onur bir kez daha gole izin vermedi.

73. dakikada Biseswar ceza saha içerisi sol çaprazından yerden şutunu attı, kaleci Onur topu kornere çeldi.

79. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Zeki Yavru'nun şutunda Marko Marin'in kafasından seken top, kaleci Onur'u yanılttı ve solundan filelere gitti: 2-1.

90. dakikada Deniz Türüç'ün ceza alanı dışından şutunda top az farkla kale direğinin yanından auta gitti.

90+3. dakikada Yusuf Erdoğan kaleci ile karşı karşıya kaldı, şutunu kaleci Ali Ahamada ayağı ile çıkarttı.

Karşılaşma da 2 - 1 Trabzonspor'un üstünlüğünde sona ererken, Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Bordo mavililer, daha önce genç hoca ile çıktığı 3 resmi maçta da galip gelememişti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim