• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’den TÜMSİAD’a Ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’den TÜMSİAD’a Ziyaret
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD), Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD), Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Trabzon'un sanayisi, ekonomisi, ticareti gibi konuların konuşulduğu ziyarette Vali Öz, TÜMSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, "Sanayici işadamlarının bir arada bulunduğu TÜMSİAD gibi kuruluşlar bulundukları bölgenin ekonomik yönden kalkınması, istihdamın arttırılması gibi konularda önemli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu yapılanmalar hem kendi üyelerinin iş hacimlerinin, sermayelerinin artması ve hem de ülke ekonomisinin güçlenmesine katkı vermektedir" dedi.

Sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğinin gelişmesine, ortak hareket etme kültürünün oluşmasına vurgu yapan Vali Öz, "Hangi dalda olursa olsun birlikte hareket etme kültürü başarıyı getirir. Sivil toplum kuruluşları ve bu kuruluşları oluşturan sanayiciler, işadamları, ticaret erbabı kişiler, siyasetçiler ve sanatçılar bilgi ve tecrübelerini paylaşıp ortak hareket ederlerse çok daha fazla başarı elde edilmiş olur. TÜMSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. İlimizin kalkınması ve gelişmesi için ortaya koyulan çabayı ve heyecanı biliyorum. Bütün bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Vali Öz'e Trabzon'la ilgili yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi sunan TÜMSİAD Şube Başkanı Atmaca, "Sayın Valimizin ziyareti bizi çok mutlu etti. TÜMSİAD olarak Trabzon ve ülkemiz için önemli çalışmalar yapıyoruz. Sayın Valimizin projelerimizi yakından izlemesi ve bizlere destek olmasından oldukça memnunuz" ifadelerini kullandı.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’den TÜMSİAD’a Ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’den TÜMSİAD’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim