• BIST 9530.47
  • Altın 2478.468
  • Dolar 32.4618
  • Euro 34.6712
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Torul’da Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Torul’da Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı
Gümüşhane'de voleybol sevgisinin ateşlendiği Torul ilçesinde 12 gibi rekor takımın katılımıyla Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası...

Gümüşhane'de voleybol sevgisinin ateşlendiği Torul ilçesinde 12 gibi rekor takımın katılımıyla Kurumlar Arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Yatılı Ortaokulu Spor Salonlarında oynanacak olan turnuva 12 Mart tarihinde yapılacak olan final müsabakasıyla sona erecek. Üçer takımlı 4 grupta oynanacak olan müsabakalar 6 Mart tarihine kadar çift devre usulü ile gerçekleştirilecek.

Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Amirliği, Yatılı Ortaokul Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Hastane Baştabipliği, Albayrağım Gençlik ve Spor Kulübü ve Yücebelen Köyü Derneği takımlarının mücadele edeceği turnuvanın başlaması nedeniyle gösteri maçı ve tören düzenlendi.

Açılış törenine Vali Yücel Yavuz, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Voleybol il temsilcisi Kemal Emiroğlu, ilçe protokolü ve çok sayıda taraftar katıldı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik takımının genç takımıyla yaptığı gösteri maçının ardından yaptığı konuşmada turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Vali Yücel Yavuz, "Torulumuzda spora ilgi ve sporcuya olan saygı en güzel bir şekilde. Torul Gençlik voleybol takımımız Türkiye'de ses getirmiş ve başarısını ispat etmiştir. Spor demek centilmenlik ve sağlık demektir. Bu konuda Kaymakamlık başta olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Vali Yavuz'un konuşmasının ardından turnuvanın ilk gününde Torul Kapalı Spor Salonunda Yatılı Ortaokulu Müdürlüğü - Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği-Yücebelen Köyü Derneği, Yatılı Ortaokulu Spor Salonunda ise Milli Eğitim Müdürlüğü-Albayrağım Gençlik Spor Kulübü, Yatılı Ortaokulu Müdürlüğü-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü müsabakaları gerçekleştirildi.

Torul’da Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Torul’da Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Torul’da Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim