• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Toros Dernekleri Federasyonu’na akademik destek

Toros Dernekleri Federasyonu’na akademik destek
Adana Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Vekil Rektörü Prof.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Nimet Dalkır, Genel Sekreter Abdullah İspir ile Proje Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Oya Işık ve Prof. Dr. Zeynel Cebeci'nin de katıldığı ziyarette konuşan Genel Başkan Cenap Erol, yedi ilçe derneğinin birleşmesiyle oluşan federasyonun 3 yıldır çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Kuruldukları günden itibaren Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Erol, "Adana BTÜ ile sertifikalı girişimcilik eğitimleri verilmesi konusunda başarılı çalışmalarımız oldu. Bu güzel işbirliği, Prof. Dr. Aykut Gül hocamızın döneminde de güçlenerek devam edecektir. Bizler, Adana'nın gelişmesi ve kalkınması adına projeler üretmeye devam ediyoruz. Adana BTÜ gibi kaliteli bir eğitim kurumunun desteğini almak bizleri son derece mutlu etmektedir." dedi.

Prof. Dr. Aykut Gül, Toros Dernekleri Federasyonu'nun faaliyet gösterdiği 3 yıl içerisinde başarılı projelere imza attığına dikkat çekti. Prof. Dr. Gül, "Sivil toplum kuruluşları bir kentin gelişimi için en az kamu kurumları kadar önem arz etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ve ekibi Adana'nın tüm güzelliklerine sahip çıkarak yaptıkları çalışmalarla örnek bir sivil toplum kuruluşu niteliğindedir. Üniversitemiz ve federasyon arasında güzel bir işbirliği mevcut. Yeni projeler üreterek birlik içerisinde şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül; Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve ekibine ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim