• BIST 9548.09
  • Altın 2494.299
  • Dolar 32.5056
  • Euro 34.5387
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Torku Konyaspor’da Çifte İmza

Torku Konyaspor’da Çifte İmza
Torku Konyaspor Ali Çamdalı ve Ali Turan ile nikah tazeledi. İki futbolcu da varılan anlaşma gereği ikişer yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Torku Konyaspor Ali Çamdalı ve Ali Turan ile nikah tazeledi. İki futbolcu da varılan anlaşma gereği ikişer yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İç transfer çalışmalarına hız veren Torku Konyaspor, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek takım kaptanlarından Ali Çamdalı ve tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan ile sözleşme yeniledi. Tecrübeli oyuncular Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan idari binada gerçekleşen imza töreninde tecrübeli futbolcuların sözleşmeleri 2 yıl daha uzatıldı. İmza törenine Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ve Genel Menajer Önder Sami Güven de hazır bulundu.

"İÇ TRANSFERDE SÖZLEŞME UZATACAĞIMIZ BİRKAÇ İSİM DAHA VAR"

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan yaptığı açıklamada, "Takımımızdaki başarılı gidişin ve istikrarın devam etmesi adına kadromuzda kalmasını istediğimiz takım kaptanlarımızdan Ali Çamdalı ve tecrübeli oyuncumuz Ali Turan'ın sözleşmelerini ikişer yıl uzattık" diyerek sözlerine başladı.

Her iki tarafa ve camiaya hayırlı olmasını dileyen Şan, "Bu sezon hedefimizin üzerinde bir başarı yakalamak üzereyiz. Kalan 8 haftada inşallah bu başarı devam eder. Başarının mimarlarıyla bu istikrarında devam etmesi için sözleşmelerimizi uzatıyoruz. İç transferde sözleşmelerini uzatacağımız birkaç isim daha var. Hem teknik heyetimizin hem de oyuncularımızın sözleşmelerini uzattık. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarını da bu şekilde yapmış oluyoruz. Sezonu inşallah şuan bulunduğumuz üçüncü sırada bitiririz ve ona göre yeni sezonun hazırlıklarını birkaç takviyeyle tamamlamış oluruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu başarının kalıcı olacağına inanıyorum. Bugüne kadar bu başarıda emeği geçtiği için hem Ali Çamdalı'ya hem de Ali Turan'a takımdaki diğer oyuncularımızla birlikte teşekkür ediyorum. Taraftarımızla, basınımızla, şehrimizin tüm idarecileri ile birlikte bu başarı sağlandı. İnşallah burada kalıcı olmamız lazım ve bunun da devam etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

ÇAMDALI: "MUTLU BİR ORTAMIMIZ VAR"

Yakalanan istikrarın bir parçası olmasından dolayı gurur duyduğunu dile getiren Torku Konyaspor takım kaptanlarından Ali Çamdalı, "Konyaspor'da üçüncü sezonumu tamamlıyorum. Buna inşallah 2 yıl ilave edeceğiz. Şahsım adına bir rekor olacak. Hiç bu kadar bir kulübe bağlı kalmamıştım. Burada kendimi bir aile içinde hissediyorum. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarla beraber çok huzurlu ve mutlu bir ortamımız var. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam eder ve hep birlikte başarıdan başarıya koşarız. Konyaspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hep beraber güzel günler yaşarız" dedi.

TURAN: "2. LİG'DEN BURAYA GELDİK"

Torku Konyaspor'da dördüncü sezonunu geride bıraktığını ifade eden tecrübeli oyuncu Ali Turan ise, "Öncelikle başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Baktığımızda bu benim Konyaspor'da dördüncü yılım. Bu süre içerisinde en dibi gördüğümüz 2. Lig'den buraya geldik. Şimdi üst sıralardayız. Tabi ki burada kalıcı olmak önemli, istikrar önemli. Geçen 4 yılda iyi ve kötü günlerimiz geçti. Burada gerçekten çok güzel bir ortam var. Hem takım olarak, hem yönetimimiz olsun, hem hocamız olsun gerçekten bir mükemmel bir Konyaspor ortaya çıkarttılar. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum. Güzel hedeflerimiz var ve bu hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz. Bugünde kontratımızı 2 yıl daha uzattık. Kayserispor'da 5 yıl oynamıştım. Kaptanımız Ali Çamdalı'nın da dediği gibi burada 2 yılı daha tamamlarsam Konyaspor'da 6 yıl devam etmiş olacağım. İnşallah sakatlıksız, kazasız-belasız bu yılları da atlatırız, güzel günler geçiririz diyorum" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim