• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Mehmet Uslu, Jagos Vukovic, Ali Turan, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı (Dk. 65 Rijad Bajic), Ali Çamdalı, Alban Meha (Dk....

Stat: Konya Torku Arena

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Mehmet Uslu, Jagos Vukovic, Ali Turan, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı (Dk. 65 Rijad Bajic), Ali Çamdalı, Alban Meha (Dk. 78 Abdou Traore), Samuel Holmen, Ömer Ali Şahiner, Dimitar Rangelov (Dk. 90 Selim Ay)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 83 Caner Erkin), Bruno Alves, Simon Kjaer, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Diego Ribas (Dk. 61 Ozan Tufan), Josef De Souza, Luis Nani, Volkan Şen (Dk. 73 Alper Potuk), Fernandao

Goller: Dk. 2 Dimitar Rangelov, Dk. 85 Ali Çamdalı (Torku Konyaspor), Dk. 41 Fernandao (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 19 Bruno Alves (Fenerbahçe), Dk. 90 Nejc Skubic (Torku Konyaspor)

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 28. hafta maçında karşı karşıya gelen Torku Konyaspor ile Fenerbahçe maçını, ev sahibi Torku Konyaspor 2 - 1 kazandı.

Konya Torku Arena'da oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Torku Konyaspor, konuk ettiği şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi 2. dakikada Dimitar Rangelov ve 85. dakikada da Ali Çamdalı'ın golleriyle 2 - 1 mağlup etti. Konuk Fenerbahçe'nin tek golünü ise 41. dakikada Fernandao attı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 60 puanda kalırkan şampiyonluk yolunda da çok önemli bir 3 puan kaybetti. Avrupa kupalarına katılma heyecanı yaşayan Torku Konyaspor ise puanını 53'e çıkardı ve 3. sıradaki yerini korudu.

53. dakikada Fenerbahçe'de sağ kanattan Luis Nani ortasında topu arka direğe doğru gönderdi. O noktada Fernandao topu kafasıyla altı pasın önündeki Josef De Souza'ya indirdi. Josef'de yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ancak savunma topu kale çizgisinden uzaklaştırmayı başardı.

55. dakikada ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören bir noktadan Mehmet Topal sol ayağıyla çok sert bir şut çekti, ancak top kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

85. dakikada Torku Konyaspor, Ali Çamdalı'nın golüyle maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikada sağ kanatta topla buluşan Ömer Ali Şahiner ortasını arka direğe doğru gönderdi. Bu noktada Rijad Bajic topu kafasıyla altı pasın önüne indirdi. Altı pasın önünde topla buluşan Ali Çamdalı, topu soluna çekerek Mehmet Topal'dan sıyrıldı ve boş pozisyonda kaleye sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Torku Konyaspor, Fenerbahçe'yi 2 - 1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Cihan

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Torku Konyaspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim