• BIST 9548.09
  • Altın 2491.062
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.4682
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Topoğlu: “Gençleri Geleceği Taşıyacak Akademik Çalışmalara Önem Vereceğiz”

Topoğlu: “Gençleri Geleceği Taşıyacak Akademik Çalışmalara Önem Vereceğiz”
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Adana'da Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Adana'da Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Topoğlu, beraberinde Bakanlığın Gençlik ve Spor Uzmanları Seyit Kuş ve Mehmet Topdemir ile Gençlik Merkezi'ni ziyareti sırasında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü EyupÇelikoğlu'dan, açılan kurslar, gerçekleştirilen konferans ve diğer etkinlikler hakkında bilgi alarak,yeni üyeler, kurs ve etkinlik sayısının artırılması istedi.

Bakanlık tarafından 81 ilde gerçekleştirilen projelerin tanıtım ve duyurulmasına daha fazla önem verilmesini isteyen Topoğlu, Gençlik merkezlerinden dezavantajlı ve engelli grubun da yararlanması için projeler üreteceklerini, açılan kurslara katılmalarının sağlanacağının altını çizdi. Topoğlu, Çukurova Üniversite'si ile işbirliği yaparak gençleri geleceğe taşıyacak akademik faaliyetlere de önem vereceklerini ifade etti.

Gençlik Merkezleri'ni daha cazip ve çekici hale getirmek için önemli çalışmalar başlatıldığını belirten Topoğlu, Adana'da deneyimli bir ekibin bulunduğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eksiklerin giderilmesinde gerekli desteği sağlayacağını sözlerine ekledi.

TOPOĞLU, TARİHİ MEKANLARI ZİYARET ETTİ

Tarihi mekanlarını ziyaret eden Topoğlu, Adana'nın köklü tarihsel geçmişinin bulunduğunu, bunun kent içinde yansımalarının görüldüğünü belirtti. Öğle namazının ardından Ulucami'de cemaate Gençlik Merkezi lider ve üyeleri tarafından lokum dağıtıldı. Topoğlu, Mehmet Sami Ramazanoğlu'nun doğduğu tarihi evi ziyaret etti.

Ramazanoğulları Beyliği hakkında, Sefa Vakfı Üyesi Mehmet Mutafoğlu'dan bilgi alan Topoğlu, bundan etkilendiğini söyledi.

Topoğlu, Adana ziyaretinin ardından Osmaniye'ye hareket etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, ziyaretin çok yararlı ve verimli geçtiğini, ortak hedefin gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerin her alanda iyi yetişmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

Topoğlu: “Gençleri Geleceği Taşıyacak Akademik Çalışmalara Önem Vereceğiz”

Topoğlu: “Gençleri Geleceği Taşıyacak Akademik Çalışmalara Önem Vereceğiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim