• BIST 9524.59
  • Altın 2488.041
  • Dolar 32.4983
  • Euro 34.7526
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Tedavi Gören Hastalar İçin Kermes Düzenlendi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Tedavi Gören Hastalar İçin Kermes Düzenlendi
Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde "Toplum Ruh Sağlığı Gönüllülerini Destekleme Derneği" tarafımdan merkezde tedavi gören hastalar yararına kermes...

Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinde "Toplum Ruh Sağlığı Gönüllülerini Destekleme Derneği" tarafımdan merkezde tedavi gören hastalar yararına kermes düzenlendi.

Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi 5. Blokta düzenlenen kermese hastane çalışanları yoğum ilgi gösterdi. Kermes hakkında bilgi veren hastane başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan; "Bugün burada Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizle ilgili bir etkinlikte buluşmuş bulunuyoruz. Toplum Ruh Sağlığı Gönüllülerini Destekleme Derneği'nin organize ettiği bu etkinlikte toplum ruh sağlığı merkezinde tedavi gören hastalarımız ve yakınları bizlere el emekleriyle sundukları çeşitli yiyecekleri ikram ediyorlar" dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin yaklaşık 2 yıldır Kayseri ve civarındaki, başta bipolar affektif bozukluk ve şizofreni hastaları olmak üzere ciddi psikiyatrik hastalığı olan hastalara ayaktan tedavi ünitesi olarak destek verdiğini ifade eden Doç. Dr. İbrahim Özcan şöyle devam etti; "Bu desteğin bir parçası olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında arkadaşlarımızla birlikte bugün buradayız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde ve yiyeceklerin hazırlanmasında katkısı bulunan başta hastalarımız ve aileleri olmak üzere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimimiz Dr. Canan Kılıç'a ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Derneğin bundan sonra da anlamlı faaliyetlerle aramızda bulunması ve toplum ruh sağlında günlük hayatlarını idame ettirmeye çalışan, sosyal hayat dönmeye çalışan hastalarımıza destek olması temennisiyle, teşekkürlerimi sunuyorum".

Hastanede düzenlenen kermesin 2 gün devam edeceği ve elde edilen gelirin merkezde tedavi gören sosyo-ekonomik düzeyi düşük olan şizofreni hastalarının ve ailelerinin desteklenmesinde kullanılacağı bildirildi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Tedavi Gören Hastalar İçin Kermes Düzenlendi

Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Tedavi Gören Hastalar İçin Kermes Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim