• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Topdağı Mahallesi Sakinlerine Park Müjdesi

Topdağı Mahallesi Sakinlerine Park Müjdesi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesinde yapılacak yeni park alanında incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesinde yapılacak yeni park alanında incelemelerde bulundu. İçerisinde halı saha ve çocuk oyun gruplarının da olacağı projeyle ilgili bilgi veren Ekinci, bölgeyi turizme kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesinde yapılan çalışmalar sonrası bölgeye kazandırılan alanda yeni park yapımı için start veren Eyyübiye Belediyesi kısa süre içerisinde park yapımının tamamlanacağını bildirdi. İçerisinde çocukların ve gençlerin faydalanabileceği halı saha ve çocuk oyun gruplarının da olacağı bölge kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacak. Bölgeye kazandırılacak proje alanında incelemelerde bulunan Ekinci ve beraberindekiler mahalle muhtarı Hanifi Taş tarafından karşılandı. Mağaralar bölgesindeki derenin rehabilite edilmesiyle birlikte elde edilen alanda dolgu çalışması yapıldı. Ekiplerin özverili çalışması, meyvesini vermeye başladı. Dolgu yapılan alanda incelemelerde bulunan Ekinci, alanın bölgeye içerisinde halı saha ve çocuk oyun gruplarının da olacağı park olarak kazandırılacağı müjdesini verdi. Topdağı Mahallesi mağaralar bölgesinde incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Projeyi Topdağı Mahallemize kazandırmış olacağız. Çevre açısından çok ciddi tehlike arz eden, pislik oluşturan bir yerde nerdeyse yemyeşil alana dönüştürüyoruz. Burada da mahallemizin, gençlerimizin de hizmetine sunmuş oluyoruz. Mağaralar bölgesi biliyorsunuz ilimiz açısında, ilçemiz açısında da çok önemli buraların rehabilite edilmesi gerekiyor. Bu belki de ileride çok büyük projelere yol açacak bir çalışmadır. Hepimizin hedefi bu mağaralar bölgesinde hayvancılığın buradan alınması, Tarıma dayalı organize besi bölgesine taşınması ile birlikte buradaki yerlerde de düzenlenmeler ile birlikte bütün Şanlıurfalıların kullanımına sunmak. Yeni bir Kapadokya oluşturma tarzı bir hedefimiz var. Bu hedefinde belki ilk adımını bu şekilde gerçekleştirmiş oluyoruz. Şimdiden Topdağı Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz" dedi.

Topdağı Mahalle Muhtarı Hanifi Taş ise, "Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye çok teşekkür ediyoruz. Bu imkanları bizlere verdiği için Allah razı olsun" dedi.

Topdağı Mahallesi Sakinlerine Park Müjdesi

Topdağı Mahallesi Sakinlerine Park Müjdesi

Topdağı Mahallesi Sakinlerine Park Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim