• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Topçu: “Bizi Bölücü Terör Örgütü İle Meşgul Ediyorlar”

Topçu: “Bizi Bölücü Terör Örgütü İle Meşgul Ediyorlar”
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kuvay-ı Milliye ruhuyla hareket edilmesi gerektiğini belirterek; "Kürt, Türkmen, Arap, Alevi, Sünni, kim kendini...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kuvay-ı Milliye ruhuyla hareket edilmesi gerektiğini belirterek; "Kürt, Türkmen, Arap, Alevi, Sünni, kim kendini nasıl tanımlıyorsa, tanımlarken hep birlikte biz ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar var olmaya devam etmeli, kararlı büyük Türk milletiyiz diye haykırmalıyız." dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU'ya bir ziyarette bulundu.

Yerli Düşünce Derneği Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Türkiye'nin özel bir savaş içinde olduğunu belirterek 100 yıl önce karşımıza çıkan güçlerin bugün başka "maşalarla" karşımıza çıktığını kaydetti. Topçu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizi Bölücü Terör Örgütü ile Meşgul Ediyorlar"

"Nazili Belediye Başkanımızın ve heyetinin nazik ziyaretlerinden son derece memnun oldum. Ülkemiz devletli ve milletiyle "özel bir savaşla" karşı karşıya olduğu günler yaşamaktadır. 100 yıl evvel Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da karşımızda olanlar bugün de başka maşalarla karşımızda. Bizim medeniyet coğrafyamızda bu güçler yeni harita belirlemek istiyor. Bu harita belirlenirken, Ankara masada olmasın, içine dürülsün, enerjisi tükensin isteniyor. Bizi bölücü terör örgütü ile meşgul ediyorlar. Medeniyet coğrafyamızı 100 yıldır master planlarıyla, önce İslamsızlaştırdılar, şimdi insansızlaştırmak istiyorlar. Ölenler aynı medeniyetin bahadır evlatları, öldürenler yüz yıl evvel karşımızda olanlar. Bu canileri yaracak tek güç Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti. İşte bu noktada 100 yıl evvel yaptığımız gibi yapmalıyız. Bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız, bir büyük Türkiye olmalıyız."

"Çemberi Yarmalıyız"

Kuvay-ı Milliye ruhuyla hareket edilmesi gerektiğini belirten Topçu, konuşmasında birlik vurgusu yaparak; "Kürt, Türkmen, Arap, Alevi, Sünni, kim kendini nasıl tanımlıyorsa tanımlansın ama hep birlikte biz ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar var olmaya devam etmeliyiz, kararlı bir şekilde "büyük Türk milletiyiz" diye haykırmalıyız. Tıpkı dedelerimizin Malazgirt'te, Kudüs'te, Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da yaptıkları gibi yapıp bu çemberi yarmalıyız. Çünkü Ankara, sadece Edirne'den, Ardahan'dan sorumlu değil. Ankara, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar medeniyet coğrafyamızdan sorumludur. Bu bizim tarihi bir ilahi kaderimiz. Bu sorumlulukla hareket etmeliyiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim