• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Tomislav Glumac sezonu kapattı

Tomislav Glumac sezonu kapattı
Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, tecrübeli stoper oyuncusu Tomislav Glumac'ın Adana Demirspor maçında sakatlanarak sezonu kapattığını...

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, tecrübeli stoper oyuncusu Tomislav Glumac'ın Adana Demirspor maçında sakatlanarak sezonu kapattığını açıkladı.

Balıkesirspor tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Balıkesirspor Baltok Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kırtıl ve Teknik Direktör Giray Bulak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Bulak, Adana Demirspor müsabakasında sakatlık geçiren Tomislav Glumac'tan gelen haberle üzüldüklerini belirterek, "İlk yarının ilk maçını Adana deplasmanın da oynadık ve kazandık. Bu galibiyetten dolayı çok mutlu olduk. Özellikle bir deplasman galibiyeti. Özellikle ikinci yarı iyi oyun ve istediğimiz her şeyin yapılması huzuru ile evimize döndük. Tomislav Glumac'ın dış yan bağlarında kopuk, ön çaprazda çökme haberi ile çok üzüldük. Bugün de kendisini Sırbistan'a gönderiyoruz. Orada ameliyat olacak. Tomislav Glumac tahminen 6 ay sahalardan uzak kalacak. Beğendiğim, teknik bir oyuncuydu" dedi.

"Erzurumspor maçının kazanacağız"

Adana Demirspor karşısında puana ihtiyacı olan bir takıma karşı sahaya çıkacaklarının farkında olduklarını belirten Bulak, "Eksikliklerimiz vardı ama rakibimizin de eksiklikleri vardı. Oyunun gerçek anlamda üstün olan tarafı benim takımım oldu. Rakibe fazla bir pozisyon vermedik. Takımım seyahat sırası ve sahada disiplinli davranışları hoşuma gitti. Erzurumspor çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta da ligin güçlü takımlarından Erzurumspor ile karşılaşacağız. Rakibin Ankaragücü ile yaptığı maçı izledik. Bu maçın hazırlıklarına aralık vermeden hemen başladık. Cuma günü oynayacağız maç için çalışmalarımız günde 2 antrenman olarak devam edecek. Cuma günü oynayacağımız maçı disiplinli oynayıp, kazanacağız. Saha şartları ne olur bilmiyorum. Maç sırasında yağış olmamasını diliyorum. Deplasman takımları bozuk saha avantajlarını iyi kullanıyor. Erzurum maçının zor geçeceğini biliyorum. Bizim ekibimiz teknik, ayağa pas yapan bir takım sahanın iyi olması bizim için avantaj olacak. İkinci yarının sahamızda ilk maçı Erzurum maçı ile en zor maçı olacak. Erzurumspor güçlü ve deneyimli oyunculardan kurulu, iyi kaliteli yabancı oyuncuları olan bir takım. Duran toplarda çok etkili bir takım. Bizim takımımız da iyi bir takım. Cuma günü oynanacak bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Benim Balıkesir'de sahaya çıkacağım ve taraftarla tanışacağım bir maç olacak. Erzurumspor maçına iyi hazırlanacağız ve kazanacağız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim