• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Tomas Sivok: 'İnanıyoruz'

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Tomas Sivok, 2013 - 2014 sezonuna iyi başladıklarını, çok iyi bir takım olduklarını ancak son oynanan Galatasaray maçındaki skorun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.
Siyah - beyazlı ekibin 30 Eylül Pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kulüp televizyonundan muhabir Tuna Akdemir’in sorularını cevaplayan Tomas Sivok, "Sezona iyi başladık. Son maçtaki skor bizi üzdü. İlk yarıda iyiydik ama ikinci yarıda kötü oynadık. Bireysel hatalardan iki gol yedik. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Bu sene başarılı olacağımıza inanıyoruz." dedi.
 
Kağıt üstünde her şeyin güzel gittiğini de belirten Sivok, "Sahadaki performans her şeyin belirleyicisi olacak. Son üç yıldır şampiyonluktan bahsetmiyordum ama bu sene çok kaliteli oyunculara sahibiz. Herkes özveriyle çalışıyor. Birliktelik üst düzeyde. Kaliteli oyuncuların çokluğu nedeniyle herkes formayı kaptırmamak için kendini baskı altında hissediyor. Şampiyon olmamamız için bir sebep yok." diye konuştu.
 
Beşiktaş'ın geçen sezonda kadro derinliğinin bulunmadığını, kısıtlı kadro ve problemler nedeniyle de bekleneni veremediklerini belirten Sivok, "Bu sene dengeli ve geniş bir kadroumuz var. Ekonomik olarak iyileşme var kulüpte. Geçen yıl onca imkansızlık içinde üçüncü olmak bana göre başarıydı. Bu sene üst seviyelere çıkıyoruz. Tek handikap evimizde olmamak ama taraftarlarımız oynadığımız stadı İnönü Stadı’na çeviriyor zaten." dedi.
 
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın bu hafta sonunda rakipleri olacağını ve Medical Park Antalyaspor'un iyi bir takım olmasına rağmen sezona iyi başlamadığını da belirten Sivok, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Samet Aybaba bizi iyi tanıyor. Lige kötü başladılar. Bizden puan almak isteyecekler. İlk dört maçtaki oyunu devam ettirmek istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Daha öncede söylediğim gibi Galatasaray maçında ortaya koyduğumuz oyun ve aldığımız sonuç bizi de taraftarımızı da çok üzdü. Medical Park Antalyaspor maçını kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz."
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim