• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Tolunay Kafkas: Galatasaray’ı yenecek gücümüz var

Tolunay Kafkas: Galatasaray’ı yenecek gücümüz var
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Medicana Sivasspor gibi zor bir deplasmandan alınan bir puanının önemine işaret etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Medicana Sivasspor gibi zor bir deplasmandan alınan bir puanının önemine işaret etti. Kafkas, Takım olarak istedikleri yerde olmadıklarını ve sezonun ilk yarısının son haftasında oynayacakları Galatasaray maçını kazanmak istediklerini bunu başarabilecek potansiyelleri bulunduğunu söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 16. hafta maçında Medicana Sivasspor ile 0 - 0 berabere kalan Kayserispor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas maç sonrası yaptığı açıklamada, maçın büyük bir bölümünde üstün taraf olduklarını anlatarak, "Kazanabileceğimiz bir maçtı, pozisyonlar var. Şunu belirtmek isterim ki sorsanız Türkiye'nin en zor deplasmanı neresi derseniz ben Sivas derim. Alınan bir puan bizim için de önemli." dedi.

Sivasspor'un da kadrosuyla şehrin yapısıyla hakkettiği yerde olmadığını dile getiren Kafkas, "Oyunda kendimizi geliştirdiğimiz yönlerimiz vardı fakat bu maçta biraz daha geriye gittik. Özellikle oyun anlayışında baskı yapma konusunda biraz sıkıntılarımız oldu. Hafta içi bunu çalışıp düzelteceğiz. Medicana Sivasspor'a bundan sonraki mçalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

"GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ"

Takım olarak istedikleri yerde olmadıklarını ve son hafta oynayacakları Galatasaray maçını kazanmak istediklerini, bunu başarabilecek potansiyelleri bulunduğunu da kaydeden Tolunay Kafkas, şöyle devam etti:

"Sezon başında en genç kadroyu oluşturan takımlardan bir tanesi bizdik. Takım olmak ile kadro oluşturmak arasında büyük bir fark var. Sezon başı kadro oluşturduk ama kampa gidemedik. Doğru düzgün hazırlık maçı oynayamadık. Şu anda geldiğimiz noktada oyun olarak iyi ama puan olarak hala çok istediğimiz yerde değiliz. İlk yarıyı 20-21 puanda bitirmek lazım. Son haftada içeride oynayacağımız Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Kazanacak gücümüz var, potansiyelimiz var. İkinci devre avantajımız var içeride oynayacağımız 8 tane takım bize denk takımlar kazanabileceğimiz maçlar var. Biz bu ligi korkusuz bir yerde bu yıl bitirmek istiyoruz. Bu yıl Kayserispor için çok önemli."

Transfer konusuna da değinen Tolunay Kafkas, Kayserispor olarak devre arasında takıma takviye yapacaklarını bunun sayısının oyuncunun maliyetine ve kalitesine göre 2-3 veya 4 olabileceğini ifade etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim