• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ülkemizin huzuru, bütünlüğü, dirliği için birlik ve beraberlik şart" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ülkemizin huzuru, bütünlüğü, dirliği için birlik ve beraberlik şart" dedi.

Hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Asarcık Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde İlkadım'da ikamet eden Asarcıklı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği buluşma toplantısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Asarcık Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Akkuş, Asarcık Dernek Başkanı Bayram Çevrim katıldı. Son günlerde ülkenin huzurunu bozmak isteyen dış güçlere karşı birlik, beraberlik ve kardeşlik ile cevap verilmesi gerektiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik olarak kardeşliğin tüm dünyaya gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

"EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR"

Türkiye'nin özenilen bir ülke olmasının ardından dış güçler tarafından huzurun birliğin beraberliğin bozulması için nifak tohumları atıldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Hemşehri derneklerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize Asarcık Armutlu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden devam ediyoruz. Görüyorum ki halkımız toplantıya yoğun bir ilgi göstermiş. Asarcıklısı, Kavaklısı, Havzalısı hepsi bir arada yan yana. Ülkemizin ihtiyacı olan tam da budur. Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Gürcü'sü hep birlikte olarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen dış güçlere kardeşliğimiz ile cevap vermeliyiz. Türk milleti büyük badireler atlattı. Bu badireler her zaman ülkemizin yükseliş dönemlerinde karşımıza çıktı. Türkiye ne zaman dünya çağında konuşulan, gıpta ile bakılan özenen ülke olsa hemen bu yükselişi engellemek için dış güçler devreye giriyor. Huzurumuzu kaçırarak birliğimizi bozmaya çalışarak ülkemizin yükselişini engellemeye çalışan bu dış güçler hiç bir zaman istediklerini alamayacaklar. Bizler her zaman yaptığımız gibi birlik beraberlik içinde dimdik sımsıkı olursak hiç bir güç bizleri yıkmaya cesaret edemeyecektir. Geçmiş tarihimize baktığımızda dedelerimiz nenelerimiz her daim bir arada olmuş, her zaman zorluklara beraber göğüs germiştir. Bizler de yine tarihimizi örnek alarak hareket etmeli, ülkemizin bütünlüğünü korumak için canla başla çalışmalıyız" diye konuştu.

GİRGİN'DEN BAŞKAN TOK'A VEDA ZİYARETİ

Öte yandan, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği'ne atanan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Girgin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a veda ziyaretinde bulundu. Girgin'i makamında ağırlayan Başkan Tok Girgin'e yeni görevinde başarılar dileyerek birlikte yapılan başarılı işler için kendisine teşekkür etti. Girgin ise görev süresi içersinde Samsun'da bulunmaktan ve Samsun'a hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, çalışmalarında destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Tok’tan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim