• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Tok: “İlkadım altın çağını yaşıyor”

Tok: “İlkadım altın çağını yaşıyor”
Müdürler toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 20 yılda yapılanlara göre daha büyük hizmet ve projelere imza attıklarını...

Müdürler toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 20 yılda yapılanlara göre daha büyük hizmet ve projelere imza attıklarını söyledi.

Başkan Tok, 2017'yi açılışlarla geçen çok verimli bir yıl olarak geride bıraktıklarını, İlkadım ilçesinin en büyük ve en çok yatırımı son 3,5 yılda aldığını kaydetti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2018 yılı ilk müdürler toplantısını yaptı. Gazi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Tok, birim müdürlerine uyarılarda bulunarak, halkla olan diyalog ve iletişim konusunda daha hassas olmalarını söyledi.

"Biz milletimizin hizmetkarıyız"

Halkın nabzını tutarak, başarı ve performans ölçütü ve durum tespiti içeren çeşitli çalışmaları sıklıkla yaptıklarını söyleyen Başkan Tok, "Halkla iç içe olan belediyecilik anlayışıyla milletimize hizmet etmek için göreve talip olduk. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşla her zaman iç içe olun. Bütün birimlerimizin personelinden müdürüne vatandaşımızla iletişiminize dikkat etsin" dedi.

"En büyük yatırım son 3,5 yılda yapıldı"

2017'yi açılışlarla geçen çok verimli bir yıl olarak geride bıraktıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1994'te kurulan alt kademe belediyelerinden bugüne değerlendirme yapıldığında İlkadım ilçesinin en büyük ve en çok yatırımı son 3,5 yılda aldığını vurguladı.

"İlkadım, AK belediyecilikle altın çağını yaşıyor"

Yerel seçimlerde AK Parti belediyecilik anlayışının ilçeye hizmet ve yatırım kazandıracağını söylediklerini hatırlatan Başkan Tok, belediye olarak hayata geçirilen, inşası tamamlanma noktasına gelen projelerle İlkadım'ın hizmette altın çağını yaşadığına dikkat çekti.

"Daha yapacak çok işimiz var"

Büyüklüğü bakımından 20 yılda yapılanlara göre daha büyük hizmet ve projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tok, yeni projelerin de startını verdiklerini belirterek, "Bu başarının ardında belediyemizin her biriminde çalışan personel arkadaşlarımız ve müdürlerimizin emeği var. Biz belediye içerisinde birlik ve beraberliğimizi sağlayamasaydık bu dev projeleri başaramazdık. Ancak, ilçemizi her yönden gelişmiş bir seviyeye çıkarma noktasında büyük gayret ve çabalarımız var. Daha yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim