• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Toç Bir-sen Eskişehir Şubesi’nin Açılışı Yapıldı

Toç Bir-sen Eskişehir Şubesi’nin Açılışı Yapıldı
Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Eskişehir Şubesi'nin açılışı, sendika Genel Başkanı Günay Kaya ve Eskişehir Şube Başkanı...

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Eskişehir Şubesi'nin açılışı, sendika Genel Başkanı Günay Kaya ve Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Karabağ'ın yanı sıra Memur-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman ve çok sayıda sendika üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Karabağ, daha etkin, daha verimli sendika anlayışıyla hizmet bürosunu açtıklarını dile getirerek hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra konuşan Memur-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman, Memur-Sen ailesi olarak kardeş sendika Toç Bir- Sen'in açılışından mutluluk duyduklarını dile getirdi. Karaman, "Toç Bir- Sen ve Memur-Sen'in yürüttüğü sivil toplum hareketi daha kaliteli bir hizmet hareketi olma yolunda ilerleyecektir. Toç Bir- Sen, inşallah hem üyelerine hem de Memur-Sen'e çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Başta Şube Başkanı Yüksel Karabağ olmak üzere Eskişehir'e gelen Genel Başkanımız Günay Kaya'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak konuşan Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Toç Bir-Sen'in bağlı bulundukları 11 sendikadan tarım- orman hizmet kolunun yetkili sendikasından olduğunu ifade etti. Kaya şöyle devam etti:

"Dolayısıyla gerek toplu pazarlık süreçlerinin, gerekse tarım-orman çalışanlarının her türlü sosyo-ekonomik mesleki haklarıyla ilgili geniş kapsamlı sendikal çalışma içerisinde olan güzide sendikamızdır. Eskişehir şubemiz de bizim için bu anlamda çok değerli şubelerden biridir. Eskişehir'in böyle güzel bir yerinde şubemizin hizmet sunuyor olması bizim için fevkalade gurur kaynağıdır. İnanıyorum ki burada hem Toç Bir-Sen hem orman çalışanları hem de Memur-Sen'e bağlı bütün kardeşlerimizin bir evi olarak hizmet edeceğinden hiçbir kuşkumuz yok. Dolayısıyla Eskişehir şubemiz bu hizmet binasıyla da hizmetlerini çok daha üst seviyeleri taşıyacağını umuyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim