• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

TOBB, iş dünyasının eğitim çıtasını yükseltiyor

TOBB, iş dünyasının eğitim çıtasını yükseltiyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) oda ve borsalarda görev yapan 10 bin dolayındaki meclis üyesi için başlattığı bilgilendirme seminerleri devam...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) oda ve borsalarda görev yapan 10 bin dolayındaki meclis üyesi için başlattığı bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Adana Ticaret Odası (ATO) meclis üyelerine de ekonomi, siyaset, Türk dış politikası ve kişisel gelişim konularında eğitim verildi.

Ankara'daki TOBB Sosyal Tesisleri ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleşen, "Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerleri'ne, ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ve meclis üyelerinden oluşan 40 kişi katıldı. Yoğunlaştırılmış bir programda gerçekleşen ve üç gün süren seminerlerde ATO Meclis üyelerine, "TOBB'un Kurumsal Yapısı İştirakleri ve Hizmetleri, TOBB'un Ticareti Kolaylaştırıcı Hizmetleri, Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk, Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm ve TEPAV, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, E-Ticaret ve Sosyal Medya Yönetimi, Finansal Yönetim, İşletme ve Yönetim Fonksiyonları, Etkili Yönetim Becerileri, Etkili İletişim Becerileri, Protokol Kuralları, Mazeret Yok" başlıklarında eğitimler verildi.

Seminerin açılışında konuşan TOBB Başkan Danışmanı Mücahit Sarıtaş, özel sektörün çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin, 1 milyon 500 bin üyesiyle kayıtlı istihdamın yüzde 13,5'ini, mili gelirin yüzde 75'ini, yatırımların yüzde 77'sini ve ihracatın da yüzde 100'ünü ifade eden bir kurum olduğunu belirtti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından başlatılan, Türkiye'deki 365 oda ve borsada görev yapan 10 bine yakın meclis üyesinin bilgilendirilmesi projesinin, TOBB tarihinde ilk kez düzenlendiğini vurgulayan Sarıtaş, "Günümüzde dünya hızla gelişiyor ve değişiyor. Bu süreçte bilginin önemi de günden güne artıyor. Beşikten mezara kadar hepimiz eğitime ve öğrenmeye mecburuz. Bu düşüncelerle TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun talimatlarıyla bu bilgilendirme seminerlerini hayata geçirmiş bulunuyoruz." dedi.

Seminerlerin son derece yararlı geçtiğini belirten ATO Meclis üyeleri de edindikleri bilgilerin bundan sonraki yaşamlarında önemli bir rehber olacağını vurguladı.

TOBB, iş dünyasının eğitim çıtasını yükseltiyor

TOBB, iş dünyasının eğitim çıtasını yükseltiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim