• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

TMMOB Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

TMMOB Konya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Konya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Konya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Konya'da faaliyetlerine aktif olarak devam eden 14 Meslek Odası, Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nde bir araya geldi. TMMOB Yönetim Kurulu tarafından belirlenen Konya İl Koordinasyon Kurulu'nun yapmış olduğu toplantı, TMMOB Konya İl Koordinasyon Kurulu Konya İl Temsilcisi Ö. Erdoğan Duransoy'un açılış konuşmasıyla başladı.

Duransoy yaptığı konuşmada, "Tarifi mümkün olmayan ve kelimelere de sığamayacak kadar birçok eşsiz ve güzel özellikleri aynı anda üzerinde barındıran Konya, ülkemizde yaşamaya değer kentlerimizden birisidir. Bu sebeple Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Konya İl Koordinasyon Kurulu tarafından bu eşsiz ve güzel kentimizin teknik, sosyal ve ekonomik koşullarının geliştirilmesini, gelecekte Konya'daki yaşama yön verecek bilgi ve birikimlerin neler olabileceğinin ortaya konulmasını sağlayacak çalışmalar yapılması İKK'nın yeni dönemdeki en önemli hedefleri olarak belirlenmiştir. Bu hedefler doğrultusunda meslek odalarının birlikteliği ile oluşturulan bu kurulun çalışma amacı şehrimizin geleceği ile ilgili yapılacak her türlü çalışmada mühendislerimizin aktif rol almasında öncü olmak, ilgililere meslek disiplinleriyle ilgili teknik destek sağlamak, olacaktır. Meslek odalarının etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürmeleri oldukça önemlidir. Bu çalışmalardan her zaman şehrimiz istifade edecektir. Meslek odaları tarafından oluşturulan bu birliktelik şehrimizin geleceği ve halkımızın refahı için yapılacak her çalışmaya katkı sağlayacaktır" dedi.

Toplantı kapsamında, proje mesleki denetim uygulamaları, ülke, Konya ve meslektaş sorunlarıyla ilgili milletvekili ve siyasilerle görüşmeler yapılması, kent sempozyumu, sosyal faaliyetler gibi birçok konu değerlendirildi. Toplantı yapılacak çalışmaların planlanması ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim